Acte Acadèmic de Lliurament de Diplomes i Finalització d'Estudis dels Cicles d'Hoteleria
30.05.2014
Més de 300 alumnes es van graduar en un acte molt emotiu acompanyats de llurs famílies i amics.
L'acte va ser presidit per la Dra, Maria Abellanet, Consellera Delegada del Grup CETT acompanyada de la Sra. Nan Ferreres, Directora de l'Escola d'Hoteleria CETT,el Sr. Pere Ros, Gerent de la Fundació BCN Formació Professional i de l'empresari i cuiner, Óscar Manresa.
Els estudiants, Isabel Corretjer en representació de l’alumnat dels cicles formatius de grau superior i Carles Riera, en representació de l’alumnat del cicle formatiu de grau mitjà, van adreçar una paraules als assistents.
En el transcurs de l'acte es va conèixer el nom dels guanyadors XIX Concurs de Cuina i Restaurant CETT i del VIII Concurs de Cocteleria Bacardi-CETT.
XIX Concurs de Cuina i Servei de Restaurant CETT
El jurat ha decidit atorgar el premi al Millor Equip de Cuina i Pastisseria a l’equip format per:
• Nicole Manresa
• Paula Ortiz
• Blanca Ribé
I el premi al Millor Equip de Servei ha estat atorgat a l’equip format per:
• Jordina Bover
• Albert Ribas
VIII Concurs Cocteleria Bacardi-CETT
El Jurat ha decidit atorgar el segon Premi que consisteix en un Dinar a un restaurant de Sitges, per a 2 persones, amb visita a la CASA BACARDI a:
2n. Daniel Martinez
El Primer Premi del VIII Concurs de Cocteleria Bacardi-CETT, consistent amb un Cap de setmana a Sitges amb visita a la Casa Bacardi i una Beca d’Estudis per estudiar el Curs Oficial de Sommelier al CETT, dotada de 3.255€, és per
1r. Premi Jordina Bover
Accedeix a l'àlbum de fotografies
Acte Acadèmic de Lliurament de Diplomes i Finalització d'Estudis dels Cicles d'Hoteleria |