El CETT al programa Valor Afegit de TV3
Per una altra banda, l'Hotel Alimara, a part de tenir algunes habitacions eco-responsables, procura estalviar producte i evitar generar residus amb dispensadors a granel de sabó a les habitacions. I a la cuina, treballa des de fa anys per acabar amb el malbaratament d'aliments, empaquetant els plats sobrants (amb etiquetes que indiquen els al·lèrgens i les dates de producció) i entregant-los a l’ONG Nutrició Sense Fronteres, la qual els reparteix a gent amb pocs recursos. La ONG, en els seus 6 anys de vida, ha aconseguit establir relacions de col·laboració amb 25 hotels de Barcelona i 42 empreses alimentàries.
El Grup CETT, agrupa empreses dedicades a la formació i a l'oferta de serveis de turisme, hoteleria i gastronomia de qualitat. L'aposta per la responsabilitat social empresarial (RSE) i la sostenibilitat, inherent al compromís fundacional, forma part de la pròpia planificació estratègica, a partir de la qual es defineixen i desenvolupen diferents accions en els àmbits social, ambiental i econòmic. En aquest sentit, el Grup vela per la sostenibilitat mediambiental, social i cultural, i també incorpora criteris de sostenibilitat econòmica, amb l’objectiu de millorar la seva gestió global i oferir garanties en termes de viabilitat, a més de transferir a l’alumnat competències de gestió responsable en les diferents dimensions.