Emma Pla participa en una nova sessió del Pla de la Gastronomia a Catalunya

En el marc de la designació de Catalunya com a Regió
Europea de la Gastronomia 2016 (CREG’16), el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a través de
Prodeca, coordinadament amb el Departament d’Empresa i Coneixement a través de
l’Agència Catalana de Turisme, impulsen l’elaboració del Pla de la
Gastronomia a Catalunya, un treball que, amb la participació
d’experts de diversos sectors, ha de permetre obtenir una visió compartida i
definir-ne les principals línies d’actuació futures, amb la finalitat de
reforçar el potencial de tot el teixit productiu i de serveis que hi intervé.
Amb aquest objectiu, s’estan realitzant diverses
sessions de treball que compten amb la participació d'experts en els diferents àmbits
temàtics que han de conformar l'esmentat Pla, com la sessió anterior de “Gastronomia
i Formació” on va participar la Dra.
Maria Abellanet i Meya (recuperar la noticia aquí).
Avui, dimarts 11 d’octubre s’ha realitzat una nova sessió “Gastronomia i Turisme”, que s’ha
celebrat al Palau Robert de Barcelona amb l’objectiu de reflexionar al voltant
de les principals tendències del turisme i la gastronomia que han caracteritzat
el sector en els darrers anys i identificar els seus principals reptes i
actuacions futures.
Emma Pla, coordinadora del
Màster en Innovació de la Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic, ha participat activament en aquesta sessió on es va obrir un debat entre
totes les parts reunides a partir de tres pilars:
·
El
turisme gastronòmic i la seva comunicació.
·
Els
principals agents del turisme gastronòmic.
·
Accions
de futur a l’entorn del turisme gastronòmic.
Les conclusions de la jornada es presentaran el proper
24 d’octubre en el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona.