130 alumnes del CETT participen a Hostelco

Un any més es celebra Hostelco, el major saló d’equipament per a la restauració, l’hoteleria i
col·lectivitats.
La Fira de Barcelona acull del 23 al 26 d’octubre aquesta gran fira, líder nacional
i referent europeu, en la que participem amb un total de 130 alumnes de Grau
Mitjà, Grau Superior i el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques i 10
professors de l’escola Tècnica Professional.
Enguany; Hostelco es celebra conjuntament amb el Fòrum Gastronòmic i la Congés de
Restauració Col·lectiva per crear així, la Barcelona Hosting Week. S’espera, d’aquesta manera, unir esforços per crear un precedent en el món de
les fires gastronòmiques ja que els tres esdeveniments es complementen
perfectament per crear una oferta única que completa tota la cadena de valor,
equipament i food beverage per a tots els perfils de visitants.
Una oportunitat única per a que l’alumnat visqui de primera mà el ritme
que imposa el sector a través d’un dels events més importants dins els
calendari gastronòmic.