Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

12.09.2016

Manel Bassols parla a la ràdio sobre l’emprenedoria i la nova convocatòria dels Premis Emprenedors

Manel Bassols FGE FGE-CETT CETT-UB Emprenedors sector turístic concurs emprenedors

El passat dimecres 7 de setembre Manel Bassols , director de la Fundació Gaspar Espuña CETT, va ser entrevistat al programa “1mysolution” de Ràdio Kanal Barcelona (conduït per Montse Pardo i dirigit per Javier Gabarri), ...

Llegir tot
12.09.2016

Benvinguts al nou curs i al nou Campus!

Campus CETT-UB projecte ampliació instal·lacions renovació

Recordeu aquesta data: 12 de setembre de 2016. Avui, no només comença un nou curs acadèmic, el curs 2016-2017; avui comença a fer-se real el projecte que vam iniciar al maig: el nou Campus CETT-UB . Un campus millorat, més adap...

Llegir tot
08.09.2016

El CETT participem activament de la Verema Solidària

CETT verema sommelier verema solidària RSE CETT RSE

Des del Grup CETT ens sumem al projecte de la Verema Solidària , una experiència solidària que vincula territori, vi i sensibilitat social. Verema Solidària és un projecte de caràcter social que neix per donar sup...

Llegir tot
07.09.2016

CETT eLearning presenta el primer “The Workshop Day”

cett elearning revenue management cata de vins dinamització patrimonial rutes enoturístiques enoturisme workshop day CETT

El proper dimarts, dia 20 de setembre , l’equip de CETT eLearning presenta el primer " The Workshop Day ", una sèrie de quatre tallers especialitzats, en la que s’exposaran i es treballaran, amb experts de la casa, temes tan actuals co...

Llegir tot
07.09.2016

L'estudi de l'alumne de màster Carlos Alamilla publicat a la revista Rotur

rotur carlos alamilla màster destins urbans gestió turística turisme CETT

La revista Rotur , que té com a objectiu difondre estudis de caràcter científic relacionats amb les àrees temàtiques de l'oci i del turisme, ha publicat l'article de l'alumne del Màster Universitari Oficial en Innovaci...

Llegir tot
02.09.2016

Oberta Convocatòria 4a Beca Vila Viniteca per realitzar el Curs Superior de Sommelier CETT-UB

CETT Curs Superior Sommelier sommelier curs CETT-UB beca VilaViniteca

VILA VINITECA , amb l’objectiu de millorar la capacitació dels professionals del sector de la sumilleria i alhora contribuir a la formació d’aquelles persones que per dificultats econòmiques i/o socials no poden accedir a est...

Llegir tot
31.08.2016

Inici avançat de les classes per l'alumnat universitari de la convocatòria de setembre

Preinscripció universitària matrícula condicionada Grau de Turisme Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques CETT alumnat

El Campus CETT-UB dóna la possibilitat als alumnes que realitzin la preinscripció universitària de setembre els dies 20 i 21 , a no perdre's ni un sol dia de classe i iniciar els seus estudis de grau el 12 de setembre conjuntament amb el...

Llegir tot
30.08.2016

Elisabet Ferrer parla sobre l’especialització hotelera amb TVE

Elisabet Ferrer especialització hotelera TVE entrevista CETT Hotel Alimara

Diumenge 28 d’agost, TVE va emetre en els Informatius una peça sobre l’ especialització del sector hoteler . Davant la gran oferta hotelera de les ciutats com Barcelona, els hotels busquen oferir als seus clients serveis cada vega...

Llegir tot
29.08.2016

Minube School entrevista a José Antonio Pérez-Aranda sobre la RSE aplicada al sector turístic

RSE José Antonio Pérez-Aranda responsabilitat social empresarial turisme entrevista Minube School CETT

A mitjans mes d’agost, Minube School ha publicat una entrevista realitzada a José Antonio Pérez-Aranda, director de l'EU CETT-UB , sobre la Responsabilitat Social Empresarial. A partir de la seva participació en el Llibre ...

Llegir tot
29.07.2016

Oberta la convocatòria del XIII Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic 2017

FGE FGE-CETT emprenedors concurs projectes emprenedors

La Fundació Gaspar Espuña-CETT convoca la XIII edició del Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic , amb l’objectiu d’incentivar els joves emprenedors a desenvolupar les seves idees, a donar-hi forma i ajud...

Llegir tot