Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

23.01.2017

Oscar Casanovas participa en el llibre “Las políticas de la Unión Europea en el siglo XXI”

CETT CETT-UB llibre turisme Unió Europea UE sigle XXI polítiques acadèmic

El Dr. Oscar Casanovas , professor de Dret i Política Turística del Campus CETT-UB ha participat com autor en l'elaboració del llibre “Las políticas de la Unión Europea en el siglo XXI” , concretament en el capí...

Llegir tot
16.01.2017

Apunta't al nou Torneig Esportiu CETT 2017!

CETT torneig esportiu turisme agora residència universitària esport alumni

Com cada any el CETT prepara el seu torneig esportiu . El torneig inclou les modalitats esportives de: futbol (5x5), bàsquet (5x5) i voleibol (5x5). Per suposat, els equips podran ser mixtes, o bé només de nois, o bé només de n...

Llegir tot
12.01.2017

CETT-UB llança la nova Plataforma d’Intermediació (powered by hosco)

plataforma intermediació Campus CETT-UB ofertes laborals Career Services hosco

Com us vàrem avançar, avui posem en marxa la nova plataforma d’intermediació del Campus CETT-UB , a partir de la tecnologia d’hosco . Aquesta plataforma permetrà impulsar l’activitat d’intermediaci...

Llegir tot
12.01.2017

Celebrem la primera Sesssió Informativa de l’any! Vine!

SESSIÓ INFORMATIVA CETT TURISME HOTELERIA GASTRONOMIA

Ja està tot a punt per la primera sessió informativa del 2017. El dimecres 18 de gener tindrà lloc una nova jornada dedicada a presentar els estudis de Grau i Cicles Formatius en Turisme, Hoteleria i Gastronomia que es poden cur...

Llegir tot
11.01.2017

Busquem nom pel nou espai del Centre de Recursos!

Centre de Recursos concurs alumnat idees innovació Campus CETT-UB #sócCETT

El projecte d’ampliació del nou Campus CETT-UB és ja una realitat. Durant el primer trimestre del curs acadèmic 2016/2017 ja heu estrenat les diferents aules, espais i serveis del campus i just aquesta setmana la nova planta B0. ...

Llegir tot
09.01.2017

Un Campus únic que ja és realitat!

Campus CETT-UB projecte ampliació formació alumnat #sócCETT inauguració aules aules tècniques

El projecte d’ampliació del Campus CETT-UB que es va iniciar al mes de maig està arribant a la seva finalització. Iniciem aquest any 2017 apostant, un cop més, per l’excel·lència del centre i de les formacions,...

Llegir tot
21.12.2016

Les Doctores Mireille Spalacci i Montserrat Iglesias participen a la II Jornada d’Entonació i Parla

montserrat iglesias mireille spalacci entonació i parla Universitat de Barcelona CETT

El divendres 16 de desembre la Dra. Mireille Spalacci i la Dra. Montserrat Iglesias van participar en la II Jornada d'Entonació i Parla amb dues comunicacions. La jornada que es va celebrar a la Facultat d’educació de la UB va ser organ...

Llegir tot
19.12.2016

Òscar Teixidó és entrevistat per informatius Telecinco a l’acte “Per Nadal la bona cuina que et cuida” de Mercabarna

nadal menú marisc informatius telecinco oscar teixidó gastronomia CETT

Durant l’acte “Per Nadal, la bona cuina que et cuida”, que es va celebrar el dimecres 14 de desembre a Mercabarna i del que ja us havíem parlat ( tota la informació, aquí ), l’ informatiu matinal de Telecinco va p...

Llegir tot
16.12.2016

Oberta la convocatòria dels XXXIII Premis Alimara

Premis Alimara Turisme 360 promoció turística 33 edició CETT CETT-UB B-Travel

El Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB , amb el suport del Saló del Turisme B-Travel, organitza la XXXIII edició dels Premis Alimara que reconeixen l’esforç i la qualitat de la promoció turística. Aquest an...

Llegir tot
14.12.2016

Isabel Lugo i la tradició els postres de músic a RAC 1

isabel lugo amb molt de gust rac1 gastronomia emma aixalà postres de músic fruits secs CETT

Una vegada més, des d’ Amb molt de gust , l’espai gastronòmic de Rac1 dirigit per Emma Aixalà , han tornat a comptar amb el testimoni d’ Isabel Lugo, professora d’Història de la Gastronomia del CETT-UB. ...

Llegir tot