Notícies
Resultats
Els nous Premis Alimara. Turisme 360 guardonen 12 campanyes de promoció turística nacional i internacional
- Es reconeixen campanyes de Nova York, Sant Sebastià, Benidorm, l’Empordà, el Priorat, o Barcelona, entre d’altres. - El Premi Alimara CAT, entregat conjuntament amb la Direcció General de Política Lingüíst...
Llegir totVine a B>Travel amb el CETT-UB
De nou el CETT-UB estarà present al B>Travel, que enguany celebra 25 anys sent l’esdeveniment de referència del turisme experiencial . La Fira de Barcelona acull la 26ª edició del saló que es celebrarà del 21 al 2...
Llegir totUn alumne del CETT entre els finalistes del concurs Bacalao Giraldo, amb un plat de la seva Vitòria natal
L'alumne del CETT de tercer del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, Mario Estíbalez Padilla , va participar dimarts passat, 4 d'abril, en el concurs convocat per l'empresa de Bacalao Giraldo . El plat ideat per Mario, sele...
Llegir totEl CETT-UB col•laborador de la nova edició del Fòrum TurísTIC
Enguany, es celebra la cinquena edició del Forum TurisTIC . Els dies 19 i 20 d’abril es celebrarà aquest congrés que girarà entorn la tecnologia i el turisme sostenible. Durant els dos dies es presentaran projectes que apli...
Llegir totGaspar Espuña i Berga guardonat en els Premis del Consell Català
Gaspar Espuña i Berga ha estat guardonat amb el Premi del Consell Català de Formació Professional a la trajectòria individual desenvolupada en el camp de la formació professional , atorgat per la Generalitat de Catalunya. ...
Llegir totL’Hotel Alimara participa al MIS 2017
Aquesta setmana ha tingut lloc el Meetings & Incentives Summit , MIS 2017 , al Palacio de Congresos de Madrid, on l’ Hotel Alimara hi ha participat. El MIS és un esdeveniment que cada any reuneix al voltant de 200 organitzadors d’e...
Llegir totPresentació al CETT de la Trinxeta, el nou canal de venda i branding en forma de foodtruck de Carlit
Carlit , l’empresa de Puigcerdà que elabora productes gastronòmics de la Cerdanya com el trinxat o el pa de fetge, ha presentat aquest dimecres 29 de març la seva aposta per una nova línia de negoci que fins ara no havia explo...
Llegir totEnric López C. participa a la International Conference on Tourism and Hospitality between China and Spain 2017 com a membre del Comitè Científic
Enric López C. , professor i investigador del Grup d’Investigació en Hoteleria de l’EU CETT – UB forma part del Comitè Científic del 7th International Conference on Tourism and Hospitality between China and Spain (...
Llegir totT’esperem a la Jornada de Portes Obertes d’aquest dissabte!
Aquest dissabte 1 d’abril, celebrem una nova Jornada de Portes Obertes on podràs veure les noves instal·lacions del CETT , les de l’ Hotel Alimara i també,la residencia universitària Àgora Barcelona . Obrir...
Llegir totL’alumne Francesc Ascón participa a la Semifinal de Maestro Espresso Illy Spazziale
Avui, dilluns 27 de març, s’ha realitzat a Barcelona la semifinal del concurs Maestro Espresso ILLY Spaziiale . L’alumne de 1r curs de Tècnic Superior de Direcció de Serveis de restauració, Francesc Ascón h...
Llegir tot