Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

13.01.2015

Assisteix a les activitats Pre-Trobada: prepara't pel teu futur professional!

pre-trobada alumnat empresa entrevistes selecció

Saps com potenciar les teves habilitats per fer el salt a nivell laboral? T’agradaria saber la clau per presentar un CV o elaborar una carta de presentació atractiva per a les empreses? Com t’enfrontaries a una entrevista de feina del ...

Llegir tot
13.01.2015

El grup de recerca de turisme, cultura i territori col·labora amb mitjans audiovisuals

tv horta guinardo CETT Eugeni Osácar entrevista pavelló república

El Grup de Recerca TCT del CETT ha iniciat una nova col·laboració amb mitjans de comunicació audiovisuals de Barcelona. Gràcies a televisió d’ Horta-Guinardó i al web de l’ Ajuntament de Barcelona es d...

Llegir tot
09.01.2015

Vocació internacional del Grup CETT: La Vanguardia entrevista a la Dra. Maria Abellanet i Meya

La Vanguardia CETT Maria Abellanet entrevista hosteleria turisme gastronomia internacional

Sota el títol Hosteleria Glogal, la periodista de La Vanguardia Ariadna Boada conversa amb la Dra. Maria Abellanet i Meya, consellera delegada del Grup CETT, sobre el CETT com a referent nacional i internacional en les formacions de turisme, hosteleria i gastronomia. Enguany, el Grup CETT ha rebut 28% d’alumnat internacional, els quals procedeixen de diversos països d&#...

Llegir tot
08.01.2015

Vila Viniteca atorga dues beques a alumnat del CETT

vila viniteca cett beca curs superior sumilleria sumilleria sommelier

Per 2n any cosecutiu, Vila Viniteca ha atorgat dues beques per valor de 5000€ a estudiants del curs Superior de Sumilleria del CETT amb l’objectiu de recolzar la formació i impulsar el coneixement de professionals del sector, una professió que ofereix un ventall cada cop més ampli de sortides. Els alumnes becats en aquest curs 2014 han estat Egina Alcaide i L...

Llegir tot
10.12.2014

15a ed. Trobada Escola + Universitat + Empresa

e3 #trobadacett empreses trobada trobada trobada Escola+Universitat+Empresa trobadacett cett networking talent sector feina pràctiques

Els propers 23 i 24 de Febrer el Grup CETT organitzarà la XV edició de la Trobada Escola+Universitat+Empresa. L’objectiu d’aquesta jornada és crear un entorn favorable de relació entre empreses, professionals i ...

Llegir tot
09.12.2014

8a edició de la campanya de Recollida de Joguines, del 15 al 17 de desembre

recollida joguines campanya cett rse solidaritat nens creu roja

Un any més el CETT es torna a adherir a la campanya de recollida de joguines organitzada per la UB , a través del Comissionat per a Desenvolupament Social i Envelliment i la Fundació Solidaritat UB el qual col·labora amb Creu Roja. ...

Llegir tot
07.12.2014

CETT impulsarà un institut culinari internacional: nova entrevista a la Dra. Maria Abellanet i Meya per El Punt Avui

entrevista maria abellanet turisme formació barcelona catalunya el punt avui hotels hotel alimara internacionalització

La Dra. Maria Abellanet i Meya, consellera delegada del Grup CETT, ha tornat a conversar amb el periodista Francisco Muñoz d' El Punt Avui , aquesta vegada parlant dels nous reptes i objectius que es planteja el CETT per al pròxim curs acad&#...

Llegir tot
06.12.2014

Invitació: Jornada per la Millora de l'ocupabilitat dels estudiants i titulats universitaris a Catalunya

jornada ocupabilitat estudiants estudis universitat barcelona activa cett cett alumni

El proper dijous 11 de desembre de 9 a 15, tindrà lloc la Jornada per la Millora de l'ocupabilitat dels estudiants i titulats universitaris a Catalunya: 3F's "Imaginar Futur: Fòrum - Festival de Vídeo - Fira Networking ", dintre del proj...

Llegir tot
05.12.2014

Surt a la venta el Llibre de la Tapa Solidària amb recepta del CETT!

tapa solidaria casal dels infants cett llibre

A partir de diumenge 7 de desembre podreu trobar el Llibre de la Tapa Solidària al vostre quiosc habitual. La recaptació per la venda del receptari es destinarà al Casal dels Infants. Durant els darrers mesos, hem participat en ...

Llegir tot
04.12.2014

Aprenents de gran xef, reportatge del Magazine de La Vanguardia

cett e3 elisenda farras alumnes practiques stage magazine la vanguardia reportatge

Un dels valors del CETT és promoure entre l’alumnat la seva inclusió en el món laboral des que inicien els seus estudis al centre. En el cas de l’alumnat de cuina i sala, se’ls dóna la oportunitat de realitzar pr&#...

Llegir tot