Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

23.02.2015

Hilton guardonada com a millor empresa col·laboradora del CETT

• El sr. Enrique Aranda, de Hilton Worldwide, ha recollit el guardó que reconeix l’àmplia diversitat de programes laborals, de pràctiques i la bona valoració atorgada per l’alumnat. • L’entrega...

Llegir tot
23.02.2015

Segona sessió de treball del procés de reflexió participativa Barcelona, ciutat i turisme

Avui dilluns 23 de febrer té lloc al Sant Pau Recinte Modernista la 2a sessió del procés de reflexió “Barcelona, ciutat i turisme” en que la Dra. Maria Abellanet i Meya n'és la comissària. Aquesta sego...

Llegir tot
17.02.2015

Nan Ferreres i Mercè Garcia al jurat del millor sommelier de cava d'Espanya

millor-sommelier-cava-nan-ferreres

La passada nit, dilluns dia 16, va tenir lloc la Gran Final del concurs “Mejor Sumiller de España en Cava” on hi participaven 20 sommeliers finalistes. Guillermo Cruz , el sommelier del restaurant Mugaritz de Rentería, del Paí...

Llegir tot
13.02.2015

La Tapa Soldiària aconsegueix reunir 25.000 euros

La IV campanya solidària de La Tapa Solidària ha sumat 25.000 euros destinats per a infants i mares vulnerables. Nan Ferres, directora d’EHT, ha estat present a l’acte de cloenda aquest passat dimecres al restaurant Arola de lR...

Llegir tot
13.02.2015

Eugeni Osácar a TV3

eugeni-osacar-cett-catalunya-película

Aquesta setmana el TN Comarques Girona de TV3 ha emès un reportatge sobre el llibre ‘Catalunya de pel·lícula, escrit pel professor del CETT Eugeni Osácar i publicat l’estiu del 2014. El document va ser enregistrat al Cap...

Llegir tot
11.02.2015

La Dra. Maria Abellanet i Meya a El Periódico: s'inicien les sessions de treball en grup sobre el model turístic de Barcelona

entrevista-maria-abellanet-cett-turisme-pacte-local

La Dra. Maria Abellanet i Meya, consellera delegada del Grup CETT, ha conversat amb la periodista Patrícia Castán de El Periódico , reflexionant sobre els nous reptes que planteja el nou Pacte Local per a la gestió i promoció d...

Llegir tot
11.02.2015

Entrevista't amb 70 empreses!

JA HEM OBERT LES AGENDES ! Quines OPORTUNITATS t'ofereix La Trobada? Tips per aprofitar al 100% el workshop : #1 Informa't de les EMPRESES PARTICIPANTS . #2 Assisteix a les PRESENTACIONS CORPORATIVES que més t'interessin. (Si ets alumne de gra...

Llegir tot
09.02.2015

Nominació al Premi Europeu de Prevenció de Residus

hotel-alimara-nominacio-agencia-catalana-residus

L’Hotel Alimara Barcelona, en col·laboració amb Nutrició Sense Fronteres , ha estat nominat al VI Premi Europeu de Prevenció de Residus. El projecte s’anomena “ Barcelona comparteix el menjar ” i representa u...

Llegir tot
03.02.2015

4 alumnes del CETT finalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina

Ja és obert el període de votacions dels seleccionats del concurs de Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina . En aquesta tercera edició els 4 alumnes del CETT presentats al concurs (Enric Solà, Andrea Corral, Berta Angl...

Llegir tot
02.02.2015

Sessió informativa

Ja està tot a punt per la primera sessió informativa del 2015. El dijous 5 de febrer tindrà lloc una jornada dedicada a presentar els estudis de Grau i Cicles Formatius en turisme, hoteleria i gastronomia que es poden cursar al CETT. L&#...

Llegir tot