Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

26.04.2016

José Antonio Pérez-Aranda al XIX Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa

XIX Congres Internacional Turisme Universitat-Empresa turisme RSE responsabilitat social empresaria José antonio pérez-Aranda castelló CETT

El passat dijous, 21 d’abril, va celebrar-se a Castelló (Comunitat Valenciana) el XIX Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa que portava com a títol “ Sostenibilidad en los modelos actuales de gestión tur&#...

Llegir tot
26.04.2016

Nou Obsevatori CETT. L’impacte de l’urbanisme i l’ordenació territorial per avançar cap el turisme sostenible: el cas de Barcelona

Observatori CETT formació Campus CETT-UB urbanisme turisme sostenible Barcelona

El proper dimarts 3 de maig, el Campus CETT-UB organitza una nova edició de l' Observatori CETT a les instal·lacions de l'Hotel Alimara. Sota el títol "L’impacte de l’urbanisme i l’ordenació territorial pe...

Llegir tot
22.04.2016

200 alumnes del CETT fan suport a la Fira Alimentaria d’aquest any

Alimentaria fira barcelona food & drink gastronomia alumnes CETT soc CETT

Del 25 al 28 d’abril, es celebra una nova edició de la Fira Ali mentaria , que tornarà a ser centre de negocis internacional per a tots els professionals de la indústria de l'alimentació, begudes i gastronomia. Una cita obl...

Llegir tot
21.04.2016

Viu l’experiència CETT amb els últims tallers demostratius de l'any!

sessió informativa tallers demostratius 5 maig cett

El pròxim dijous 5 de maig, organitzem tallers demostratius en el marc de la sessió informativa de les formacions de cicles formatius i graus universitaris. A partir de les 18h, obrim les portes per a rebre a totes aquelles perso...

Llegir tot
20.04.2016

El llibre “Barcelona, una ciutat de pel•lícula” d’Eugeni Osácar, protagonista de sant Jordi amb BTV

btv barcelona televisió sant jordi joc pistes barri & llibre eugeni osácar Barcelona ciutat de pel·lícula CETT

Barcelona Televisió ha preparat el joc de pistes “Barri&Llibre” per celebrar el Sant Jordi d’aquest any. Es tracta de trobar 73 llibres amagats als 73 barris de la ciutat a partir de les pistes que s’aniran facil...

Llegir tot
20.04.2016

"El bartender ofereix experiència sensorial a través del còctel”, Simone Caporale, un dels millors barmans del món

master class CETT Campus CETT-UB Simone Caporale bartender cocteleria mixologia

Simone Caporale , considerat un dels millors barmans del món, ha impartit una master class en el marc de la primera edició del Diploma universitari en Cocteleria i Mixologia que s’imparteix, des de novembre, en el Campus internacional d...

Llegir tot
20.04.2016

Participem amb dues ponències al Congreso Internacional Científico-Profesional de Turismo Cultural

Congreso Internacional Científico-Profesional de Turismo Cultural Jordi Arcos Montserrat Iglesias còrdova

Els passats 14 i 15 d'abril va celebrar-se el II Congreso Internacional Científico-Profesional de Turismo Cultural a Còrdova que, en aquesta segona edició, va reunir 400 assistents de més de 60 universitats, nacionals i internaciona...

Llegir tot
19.04.2016

Jack James Wilson, alumne del CETT a la final de Madrid del concurs Aceituning

aceituning concurs madrid santiago bernabéu jack james wilson CETT

Avui, 19 d’abril, l’ alumne del CETT, Jack James Wilson , cursant 3r de Tècnic de Cuina i Gestió de la Restauració, ha participat en el concurs Aceituning , que s’ha celebrat a l’estadi Santiago Bernabéu de M...

Llegir tot
14.04.2016

La Nit dels Alimara guardona les millors campanyes de promoció turística i homenatja a Raimon Martínez Fraile

Premis Alimara Alimara Awards Alimara Promoció turística CETT CETT-UB turisme tourism tourism promotion

• Campanyes de promoció turística de Finlàndia, el Baix Llobregat i l’àrea metropolitana de Barcelona, guardonades amb el Premi Alimara Destinacions. • Ocio Vital - Food Wine Tours , empresa de turisme d’...

Llegir tot
14.04.2016

Un alumne del CETT a la final del Concurs Bocuse D’or

adrià viladomat gastronomia concurs bocuse d'or xef ohla budapest CETT

L’ Alumne del CETT Adrià Viladomat , de 3r curs de Tècnic de Cuina i Gestió de Restauració, ha estat s eleccionat per a participar a la final del Concurs Bocuse d’Or . La final, que es celebrarà els dies 10...

Llegir tot