Notícies
Resultats
José Antonio Pérez-Aranda al XIX Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa
El passat dijous, 21 d’abril, va celebrar-se a Castelló (Comunitat Valenciana) el XIX Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa que portava com a títol “ Sostenibilidad en los modelos actuales de gestión tur...
Llegir totNou Obsevatori CETT. L’impacte de l’urbanisme i l’ordenació territorial per avançar cap el turisme sostenible: el cas de Barcelona
El proper dimarts 3 de maig, el Campus CETT-UB organitza una nova edició de l' Observatori CETT a les instal·lacions de l'Hotel Alimara. Sota el títol "L’impacte de l’urbanisme i l’ordenació territorial pe...
Llegir tot200 alumnes del CETT fan suport a la Fira Alimentaria d’aquest any
Del 25 al 28 d’abril, es celebra una nova edició de la Fira Ali mentaria , que tornarà a ser centre de negocis internacional per a tots els professionals de la indústria de l'alimentació, begudes i gastronomia. Una cita obl...
Llegir totViu l’experiència CETT amb els últims tallers demostratius de l'any!
El pròxim dijous 5 de maig, organitzem tallers demostratius en el marc de la sessió informativa de les formacions de cicles formatius i graus universitaris. A partir de les 18h, obrim les portes per a rebre a totes aquelles perso...
Llegir totEl llibre “Barcelona, una ciutat de pel•lícula” d’Eugeni Osácar, protagonista de sant Jordi amb BTV
Barcelona Televisió ha preparat el joc de pistes “Barri&Llibre” per celebrar el Sant Jordi d’aquest any. Es tracta de trobar 73 llibres amagats als 73 barris de la ciutat a partir de les pistes que s’aniran facil...
Llegir tot"El bartender ofereix experiència sensorial a través del còctel”, Simone Caporale, un dels millors barmans del món
Simone Caporale , considerat un dels millors barmans del món, ha impartit una master class en el marc de la primera edició del Diploma universitari en Cocteleria i Mixologia que s’imparteix, des de novembre, en el Campus internacional d...
Llegir totParticipem amb dues ponències al Congreso Internacional Científico-Profesional de Turismo Cultural
Els passats 14 i 15 d'abril va celebrar-se el II Congreso Internacional Científico-Profesional de Turismo Cultural a Còrdova que, en aquesta segona edició, va reunir 400 assistents de més de 60 universitats, nacionals i internaciona...
Llegir totJack James Wilson, alumne del CETT a la final de Madrid del concurs Aceituning
Avui, 19 d’abril, l’ alumne del CETT, Jack James Wilson , cursant 3r de Tècnic de Cuina i Gestió de la Restauració, ha participat en el concurs Aceituning , que s’ha celebrat a l’estadi Santiago Bernabéu de M...
Llegir totLa Nit dels Alimara guardona les millors campanyes de promoció turística i homenatja a Raimon Martínez Fraile
• Campanyes de promoció turística de Finlàndia, el Baix Llobregat i l’àrea metropolitana de Barcelona, guardonades amb el Premi Alimara Destinacions. • Ocio Vital - Food Wine Tours , empresa de turisme d’...
Llegir totUn alumne del CETT a la final del Concurs Bocuse D’or
L’ Alumne del CETT Adrià Viladomat , de 3r curs de Tècnic de Cuina i Gestió de Restauració, ha estat s eleccionat per a participar a la final del Concurs Bocuse d’Or . La final, que es celebrarà els dies 10...
Llegir tot