Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

21.03.2022

El CETT explica els seus cicles, graus i màsters al Saló de l’Ensenyament i Futura

El CETT va donar conèixer els seus cicles professionals, graus universitaris, màsters i formació continuada al Saló de l’Ensenyament i Futura celebrats la setmana passada a Barcelona. El centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia ha tingut tres estands en els quals ha ofert tota la informació dels seus estudis a persones interessades a cursar-los. Estands del CET...

Llegir tot
15.03.2022

Nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Pastisseria

El CETT ofereix el curs vinent un nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Pastisseria . En tres anys, l’estudiant obté la titulació oficial de Grau Mitjà de Tècnic en Cuina-Gastronomia i un diploma de Pastisseria del CETT. Si vols estudiar cuina i pastisseria , aquesta és la millor opció. Com són les classes de Cuina, Gastronomia i Pastisseria Les classes es fan en grups r...

Llegir tot
07.03.2022

“El CETT Talent és una oportunitat única perquè alumnes i alumni interactuïn amb empreses referents del sector”

cett job fair career market place turisme hoteleria gastronomia

Javier de Diego El Career Marketplace CETT Talent se celebrarà el 24 i el 25 de març a les instal·lacions del centre educatiu. Es tracta d’un punt de trobada entre la comunitat d’alumnes i antics alumnes del CETT i una forta representació empresarial del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. Javier de Diego , Corporate and Career Services Director del CETT, explica més detalls de la propost...

Llegir tot