Actualitat

Resultats

12.05.2023

“Estudiar Ciències Culinàries i Gastronòmiques és una bona oportunitat per aprendre tot el relacionat amb la cuina”

David Ciurana té 23 anys i és de Torreforta (Tarragona). En acabar el Batxillerat va decidir cursar el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques al CETT-UB . Actualment, treballa al restaurant Deliranto , de Pep Moreno, a Salou. La setmana passada, va guanyar el Premi Lladonosa en categoria de Cuina. Què suposa per a tu haver guanyat aquest premi? És un repte superat. Durant la carrera...

Llegir tot
25.04.2023

La gastronomia sostenible i la creativitat centren la XVII Trobada Gastronòmica

gastronomia sostenible Trobada gastronòmica

Amb el leit motiv de la creativitat sostenible, la XVII Trobada Gastronòmica ha reunit l’alumnat de les diverses formacions vinculades a la gastronomia del CETT. L’Hotel Alimara ha acollit la jornada inaugural que ha comptat amb ponències del xef Sergio Torres ( Restaurant Hermanos Torres ) i de la periodista gastronòmica de La Vanguardia , Cristina Jolonch . La sostenibilitat com a bander...

Llegir tot
28.02.2023

Paula Cardero, Roger Vilacha i Enric Lopez guanyen el Concurs de Cuina, Pastisseria i Servei de Restauració del CETT

Els dies 20 i 21 de febrer l’Aula Restaurant del CETT va acollir la XXVII edició del Concursos de Cuina i pastisseria i el de Serveis de Restauració. Els guanyadors han estat els següents: - Cuina: Roger Vilacha , alumne de 2n del Grau Superior en Direcció de Cuina. Vilacha va cuinar una Viera fumada amb aguachile de tomàquet i Cervesa Malquerida. - Pastisseria: Enric López , alumne de 3r...

Llegir tot
24.01.2023

TV3 explora el futur model de l'alta gastronomia al CETT

CETT alta gastronomia restaurants

TV3 s'ha fixat en el CETT-UB per a informar sobre el futur de l' alta gastronomia . Nan Ferreres , directora de l’Escola Tècnica Professional i Estudis Universitaris de Gastronomia del CETT , ha donat la seva opinió d’experta en un reportatge del Tele Notícies en el qual es posa sobre la taula el model dels restaurants d'alta cuina arreu del món. El futur de l'alta gastronomia A la pe...

Llegir tot
22.09.2022

L’Aula Restaurant CETT estrena web i menú en el nou curs

L’ Aula Restaurant CETT ha començat el curs amb l’estrena de web per difondre la tasca d’aquest restaurant gastronòmic on l’alumnat de cicles formatius de cuina i restauració del CETT ofereix el millor servei en un entorn plenament professional. La web posa èmfasi en la fusió de l’alta cuina amb l’energia, l’esperit i les ganes d’innovar dels futurs professionals del sector gastronòmic que té l...

Llegir tot
05.09.2022

"El cicle ofereix un coneixement profund i sòlid de la gastronomia i la pastisseria"

Melani Aróstegui Muñoz té 41 anys i va néixer a Barcelona. Va aterrar al CETT amb 18 anys per estudiar hoteleria i al setembre de 2002 li van proposar formar part de l’equip de restauració. Actualment, és Coordinadora de Cicles d’Hoteleria del CETT. En aquesta entrevista, Aróstegui parla del Cicle Mitjà de Tècnic en Cuina i Gastronomia i de Pastisseria de Restaurant , que s’estrena aquest curs ...

Llegir tot
23.05.2022

El pop up del Diploma Xef Professional proposa una experiència gastronòmica africana el 17 de juny al CETT

L’alumnat del Diploma Xef Professional del CETT ofereix una proposta gastronòmica en format pop up el divendres 17 de juny, a les 20.00 h, a l'Aula Restaurant. L’experiència culinària girarà a l’entorn del menjar africà i les fusions amb altres gastronomies arreu del món. Les reserves per assistir-hi es poden fer per missatge directe al compte d’Instagram Afro World Cuisine o al correu afroworl...

Llegir tot
15.03.2022

Nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Pastisseria

El CETT ofereix el curs vinent un nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Pastisseria . En tres anys, l’estudiant obté la titulació oficial de Grau Mitjà de Tècnic en Cuina-Gastronomia i un diploma de Pastisseria del CETT. Si vols estudiar cuina i pastisseria , aquesta és la millor opció. Com són les classes de Cuina, Gastronomia i Pastisseria Les classes es fan en grups r...

Llegir tot
21.10.2021

Maria Abellanet, CEO del CETT: “Som l’escola dels millors i amb un alt índex d’ocupabilitat”

cett cett trajectòria cett curs acadèmic

La CEO del CETT, la doctora Maria Abellanet i Meya, valora l’ inici del curs acadèmic en aquesta entrevista després de l’acte d’inauguració d’aquest dijous amb presència de la Directora General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marta Domènech . Abellanet destaca el compromís del CETT perquè “l’experiència acadèmica impacti profundament l’alumnat amb l’objectiu que li generi un bagatg...

Llegir tot