El pop up del Diploma Xef Professional proposa una experiència gastronòmica africana el 17 de juny al CETT
L’alumnat del Diploma Xef Professional del CETT ofereix una proposta gastronòmica en format pop up el divendres 17 de juny, a les 20.00 h, a l'Aula Restaurant. L’experiència culinària girarà a l’entorn del menjar africà i les fusions amb altres gastronomies arreu del món. Les reserves per assistir-hi es poden fer per missatge directe al compte d’Instagram Afro World Cuisine o al correu afroworldcuisinecett@gmail.com.
Aprendre a cuinar en nou mesos
En aquest pop up, els estudiants posen a prova tots els coneixements que han après en el Diploma Xef Professional. Es tracta d’una formació que permet a l’alumne dominar en només nou mesos des de les tècniques de cuina bàsiques a les darreres innovacions en cuina d’avantguarda.
L’alumnat del Diploma Xef Professional és Norbert Castaño, Alejandra Marly, Diego Baltra, Cristian Tomás, Araselis Jiménez i David Díaz. Tots ells han treballat en la proposta que s’oferirà el divendres 17 de juny amb la supervisió del professor Alberto Martínez.
El menú consta d'aperitius, entrant, dos principals, prepostres, postres i petit fours basats en cuina afrofusion (menú omnívor). Tot això acompanyat d´un maridatge, de música en viu i una cuidada ambientació. El preu per persona és de 40 euros i és imprescindible formalitzar la reserva per assistir-hi.
Donació a World Central Kitchen
Els beneficis que s’obtinguin en aquesta experiència es destinaran a l’ONG World Central Kitchen.