Noticies

Resultats

04.07.2024

Marina Gamisel, "La veritat és que quan un emigra, l’actitud es converteix en el teu millor aliat."

#alumnidelmes

La Marina Gamisel Té 26 anys és de Barcelona i és una gran apasionada de viatjar i viure aventures. Va estudiar en el CETT el Grau en Turisme Estudiar en el CETT Primer de tot, ens agradaria que et presentessis amb una breu descripció i que indiquessis quina formació vas fer i la teva experiència al CETT Soc la Marina Gamisel, tinc 26 anys i sóc exalumna de Cett. Vaig realitzar els meu...

Llegir tot
03.06.2024

Maria Izabela Papurica, "La meva experiència al CETT va ser una de les millors experiències que he tingut a nivell acadèmic, ja que no només vaig aprendre moltíssim de tot el professorat, sinó també de tots els companys"

#alumnidelmes

La Maria Izabela Papurica té 25 anys, va néixer a Rumania i va estudiar el Grau en Turisme . Actualment treballa com Chargeback a Visagov. Estudiar el Grau en Turisme Ens agradaria que et presentessis una mica i ens expliquessis com i per què vas decidir estudiar la carrera en Turisme Em dic Maria Izabela Papurica, tinc 25 anys, vaig néixer a Romania i visc a Barcelona des que tinc 5 a...

Llegir tot
08.05.2024

Vicenç Fernandez "El Càmping està de moda!"

#alumnidelmes

En Vicenç Fernandez és de les primeres promocions d'estudiants del nostre centre i en aquest article ens explica com va ser la seva experiència en el CETT i com és treballar com a director del Càmping Bella Terra de Blanes. Estudiar en el CETT Ens agradaria que et presentessis una mica i ens expliquessis com i per què vas decidir estudiar Tècnic d’empreses i activitats Turístiques? Vai...

Llegir tot
02.04.2024

Eduard Baviera, "Pel que fa al pla docent del màster, crec que posa els fonaments adequats per després poder exercir d’una àmplia varietat de professions dins del sector."

#alumnidelmes

El Eduard Baviera , és de Barcelona i després d'estudiar el Màster Universitari en Direcció Hotelera i de Restauració va decidir enfocar la seva carrera a emprendre i avui dia és CEO de Thinkpaladar . Estudiar el Màster Universitari en Direcció Hotelera i Restauració Ens agradaria que et presentessis una mica i ens expliquessis com i per què vas decidir estudiar Màster Universitari en Dir...

Llegir tot
06.03.2024

Núria Martínez, "Un dels factors que més destacaria del CETT són els seus docents, sempre els veia com a referents en la seva matèria i uns bons professionals els quals recórrer quan tenia dubtes."

#alumnidelmes

La Núria Martínez té 31 anys, és de Barcelona i desprès d'estudiar el Grau en Turisme va decidir enfocar la seva carrera al món dels esdeveniments, i avui dia treballa a Aticco com a Event Manager. Estudiar el Grau en Turisme Ens agradaria que et presentessis una mica i ens expliquessis com i per què vas decidir estudiar el Grau en Turisme en el CETT? A l'anar acabant batxillerat, tot ...

Llegir tot
05.02.2024

Montse Juvés, "Fer el màster em va donar l'oportunitat de connectar amb altres professionals del sector, amb alguns dels quals avui encara hi mantinc el contacte."

#alumnidelmes

La Montse Juvés té 43 anys, i tot i que va néixer i viu a Barcelona, les seves arrels la vinculen amb la Cerdanya, ja que tota la seva família és nascuda en la comarca del Pirineu català. Els seus pares tenien una xarcuteria i carnisseria, i de ben petita va poder aprendre la cultura de servei i atenció al client. Per això, i perquè sempre va tenir curiositat per altres cultures, va decidir ...

Llegir tot
08.01.2024

Pau Sintes, "El CETT ha sigut realment important i imprescindible pel meu futur, t’aporten una visió general, científica i real del que és la gastronomia."

#alumnidelmes

El Pau Sintes és de Menorca, on va descobrir que volia fer de la gastronomía el seu futur. Va fer el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques . A més el Pau Sintes, va ser guanyador del European Young Chef Award 2022 Estudiar el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques Ens agradaria que et presentessis una mica i ens expliquessis com i per què vas decidir estudiar el Grau de Ciènc...

Llegir tot
28.12.2023

Fem un Tortell de Reis amb Pau Sintes, guanyador de "European Young Chef Award 2022"!

#alumnidelmes #noticianadal

En aquesta temporada plena d'alegria i tradicions, no hi ha res com reunir a la família i amics per compartir un deliciós tros del Tortell de Reis. Aquests postres tradicionals són el complement perfecte per endolcir les festes de Nadal. Acompanya al Pau Sintes, guanyador del European Young Chef Awards l'any passat en aquesta recepta culinària típica de Menorca d'on ell és, i descobreix c...

Llegir tot
22.12.2023

Experiència sensorial que transformarà les nostres celebracions nadalenques!

#alumnidelmes #noticianadal

Aquest mes portem moltes sorpreses i una és submergir-se en el fascinant món dels sabors i aromes amb la destacada presentació d'en Josep Juhé, sommelier i antic alumne del centre, expert en l'art del tast que ens guiarà a través d'un viatge vinícola per terres catalanes, on ens fa una petita selecció de vins i caves perfectes que faran brillar les nostres festivitats. Preparem-nos per desco...

Llegir tot
04.12.2023

Josep Juhé, "Has d’estudiar al CETT que és de les millors, sinó la millor escola nacional per estudiar sommelieria"

#alumnidelmes

El Josep Juhé és de Calella (Maresme) però ara ja fa 11 anys que viu a Mallorca per la gastronomía. Va fer el Diploma Superior de Sommelier Aportant-li tots els coneixements per quedar segon al concurs VIII Ruinart Sommelier Challenge a l'octubre d'aquest any. Estudiar el Diploma Superior de Sommelier Ens agradaria que et presentessis una mica i ens expliquessis com i per què vas decidir ...

Llegir tot