Noticies

Resultats

09.01.2025

Eleanor Connon, premi TFM CETT Fundació: “La immersió cultural és la millor manera d’aprendre un idioma”

CETT Fundació

Parlem amb l’ Eleanor Connon, alumni de l Màster en Direcció d'Empreses Turístiques , la guanyadora al millor Treball de Fi de Màster de la CETT Fundació . - D'on sorgeixen el teu interès i motivació pel turisme idiomàtic ? El meu interès sorgeix arran de la meva experiència personal com a turista idiomàtica i de la meva passi...

Llegir tot
07.01.2025

Agustí Vilamasana, "El CETT em va oferir una molt bona formació base per poder desenvolupar diferents línies de creixement professional de manera efectiva."

#alumnidelmes #cettwanderlust

Agustí Vilamasana té 29 anys i és de Barcelona, tot i que actualment resideix a Nova Zelanda. Va estudiar al CETT el Diploma Superior de Sommelier Estudiar en el CETT Quins aspectes de la teva formació al CETT consideres que han estat clau per al teu desenvolupament professional? Diria que, sens dubte, el CETT em va oferir una molt bona formació base per poder desenvolupar diferents lí...

Llegir tot
07.01.2025

Prepara les teves entrevistes per al CETT Talent amb l’ajuda de CETT Alumni!

Esmorzar amb CETT Alumni Descobreix més sobre CETT Alumni Alumnes finalitzadors tenim una cita important per a vosaltres! Estem emocionats d'anunciar la propera edició de l'Esmorzar amb CETT Alumni! . Aquest cop, us informem que es duran a terme dues sessions formatives sobre com afrontar amb èxit una entrevista professional. Aprofita l'oportunitat i vine i prepara't per millorar les teves ha...

Llegir tot
19.12.2024

STCB: Tech Tourism Cluster i CETT-UB celebrem 24 hores de cocreació en tenologia turística

STCB Hackaton blockchain IA

L'esdeveniment ha posat el focus en tecnologies emergents descentralitzades com el blockchain i la intel·ligència artificial i ha comptat amb el suport de Huawei Cloud, Vueling, Wipass i NubemSystems i la participació d'estudiants, programadors i professionals per abordar reptes en l'àmbit del turisme i la tecnologia. The decentralized hackathon Tech Tourism Clúst...

Llegir tot
18.12.2024

Katharina Wickel, " Estudiar en una universitat tan internacional, amb companys de diferents països i continents, em va permetre créixer i adaptar-me a diverses cultures""

#alumnidelmes

Katharina Wickel és d'Alemania, tot i que actualment viu a Mallorca. Al CETT va estudiar el Màster Universitari de Direcció Hotelera i de Restauració Estudiar al CETT Ens agradaria que et presentaràs una mica i ens expliquessis què et va motivar a estudiar en el CETT i com creïs que aquesta decisió va influir en la teva carrera? Em dic Katharina Wickel, tinc 24 anys i soc d'Alemanya, p...

Llegir tot
17.12.2024

Nadal 2024 | 3 fires per a 3 zones Denominació d’Origen vinícola a Catalunya

Fires Nadal Nadal 2024 Nadal i Vi Denominació d'Origen Nadal Catalunya

Xavier Pacheco, coordinador de Sommelieria del CETT, recomana 3 fires de Nadal per viure les festes i descobrir les millors denominacions de vi properes per maridar l’experiència al territori català. Les festes de Nadal són l’ocasió perfecta per conèixer el territori i dele c tar-se de la seva tradició i cultura. Per aquells que vulguin arrodonir l&#...

Llegir tot
12.12.2024

XX Premis Emprenedors CETT Fundació | 20 anys impulsant el talent al sector

cett fundació premis emprenedors emprenedoria turisme hoteleria gastronomia

La CETT Fundació celebra la vi ntena edició dels Premis Emprenedors, el reconeixement que impulsa projectes emprenedors en el sector turístic, hoteler i gastronòmic. Premis Emprenedors CETT Fundació La CETT Fundació treballa per potenciar la generació de projectes emprenedors, tot impulsant la innovació i creant sinergies amb visió de futur. A ...

Llegir tot
10.12.2024

El CETT-UB i Elisava impulsen el Grau en Disseny per als Sistemes Alimentaris

sistemes alimentaris food desing gastronomia disseny elisava

CETT-UB i Elisava-Uvic /UCC s’uneixen per impulsar el canvi en els sistemes alimentaris formant dissenyad ors i dissenyadores amb un perfil transdisciplinar i en la intersecció entre el disseny i l’alimentació . El Grau en Disseny per als Sistemes Alimentaris, impartit entre el CETT i Elisava, Facultat de Disseny i Enginyeria, i pioner a Espanya, forma a dissenyadors i ...

Llegir tot
02.12.2024

L’alumni Marta Minoves, millor cuinera d’Europa al Young Chef Award 2024

Marta Minoves European Young Chef Awards cuina gastronomia cuina catalana

Marta Minoves , alumni del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques CETT-UB, es proclama millor cuinera jove d’Europa a l'European Young Chef Award 2024 celebrat a Sicília . Imatge cedida per l'European Young Chef Award. La cuinera catalana ha estat la guanyadora per unanimitat de la vuitena edició de l’European Young Chef Award amb el seu plat ...

Llegir tot
13.11.2024

Esmorzars amb CETT Alumni

#esmorzarsambcettalumni

Esmorzars amb CETT Alumni, la nova iniciativa de l'associació per ajudar en els futurs professionals del sector. El passat 5 de novembre vam gaudir de la primera sessió dels Esmorzars amb CETT Alumni, amb els estudiants de l'últim curs de Grau de Turisme i del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques, on van gaudir d'una xerrada molt especial amb la presidenta de CETT Alumni, l'Anna...

Llegir tot