Is a face-to-face course in which you will learn the basics of traditional cooking and pastry making, as well as the latest, most innovative culinary techniques Become a professional chef and design extraordinary gastronomic experiences with a focus on sustainability!
CETT Smart Tourism Congress Barcelona is an international meeting place for all those academics and professionals who want to improve and share their knowledge about Smart Tourism. This congress, celebrated in the city of Barcelona, is focused on innovation, sustainability, technology and governance and is organized by the Chair UB of Tourism, Hospitality and Gastronomy CETT.
En el marco del Postgrado de Wedding & Social Events Management , el CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy en colaboración con WMI (Wedding Media International) tiene el placer de celebrar una mesa redonda en formato online "La organización de bodas ante los nuevos retos sociales" . Esta sesión estará protagonizada por los expertos internacionales dentro del sector Wedding Noé Ariza y la directora creativa y fundadora de Canteiro Weddings Gabi Lavor . En esta sesión se discutirán las claves para afrontar los nuevos desafíos a través de un análisis del nuevo contexto social en el sector Wedding y qué necesitamos saber para competir en este apasionante mercado. No te pierdas esta gran oportunidad para conocernos, participar en el debate junto a expertos de wedding y realizar networking con el resto de asistentes.
Open Master Class con Gerard Acereda, Business Development Director & Head Mixologist en Dry Martini Organization. Gerard Acereda nos explicará por qué ser bartender, coctelero, es más que el oficio de hacer cócteles. Es llenar de sensaciones los ratos de aquellas personas que vienen a verte. Inscríbete a la sesión