Na Maria Teresa Díaz Comas, com a Presidenta de CETT Alumni, convoca als membres de la Junta Directiva a una reunió de la Junta Directiva que es celebrarà el proper dia 3 de desembre de 2018 a les 18:00 hores al CETT , Avinguda Can Marcet, 36-38.
Amb motiu del Dia Mundial del Turisme , el pròxim dijous 27 de setembre a l'Hotel Alimara , el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB presentarà el primer Grau Universitari del país de Negoci Digital i Innovació en Turisme , que s'iniciarà el curs 2019/20.
Del 7 al 10 de juny a Barcelona es celebra la 5ena Edició del Tast a la Rambla , on el CETT hi col·labora novament amb 31 alumnes, 20 de cuina i 11 de sala, que donaran suport tant als restaurants participants com als diferents espais que formen part de l'esdeveniment. Tallers que destaquem: Divendres 8 de juny 20:45 - 21:30h L'ART DE TRENCAR EL GEL AMB ICE Damià Mulà - Coordinador del Curs Superior de Cocteleria i Mixologia del CETT - FREIXENET Diumenge 10 de juny 17:00 - 17.30h RECEPTARI "NIKKEI" A CASA L'exalumne del CETT, Jorge Muñoz, PAKTA Descobreix tot el programa a l'enllaç adjunt.
Vine a la jornada de reclutament que organitza Career Services el proper dilluns 12 de març de 10:30h a 13:00h a l'Aula de la Plaça, on l' Associació de Càmping de Girona vindrà a fer una presentació dels diferents càmpings de la zona juntament amb les seves oportunitats laborals.
Aquest dijous 22 de febrer de 18:00h a 20:30h celebrem al Campus CETT-UB la segona jornada de sessions informatives sobre l'oferta acadèmica de cicles formatius i graus universitaris. En aquesta jornada tindràs l'oportunitat de participar en tallers demostratius, no t'ho perdis! Taller CUINA EN MINIATURA amb TAMARA NADAL. Demostració culinària de com elaborar un cruixent de garrofa amb cremós de carxofa, i piruletes de xocolata nitro. Taller LA IMPORTÀNCIA DE LA BONA GESTIÓ DELS ALIMENTS amb ALBERTO MARTINEZ. Com treure rendiment a un producte i com elaborar un plat amb aquest. Taller CUINA CREATIVA, CIÈNCIA I CUINA amb FERNANDO MARTÍNEZ-CONDE i MIKEL DÍEZ. Elaboracions amb nitrògen líquid. Apunta't ara! Trobaràs l'enllaç al formulari d'inscripció a l'apartat més informació.
El proper 15 de febrer de 2018 tenim una cita per conèixer a moltes empreses i acompanyar als nostres estudiants en les activitats i entrevistes que hem organitzat per a ells. Per a que tingueu tota la informació que necessiteu, us esperem al nostre Hospitality Desk al Fòrum els propers dies 24 de gener de 17:00h a 18:00h , i el 25 de gener de 10:00h a 11:00h .
Una de les claus del desenvolupament socioeconòmic dels territoris amb el turisme com a factor essencial, passa per crear productes turístics sostenibles i innovadors. Així mateix, la qualitat dels productes resulta bàsica per a establir el grau de competitivitat dels diferents destins, tendència que s'ha vist accentuada durant els últims anys per la pròpia evolució de l'activitat turística. A aquesta ponència coneixerem quines són els principals aspectes i processos de creació de producte i gestió que ha de considerar l'empresa turística d'avui en dia, des d'un punt de vista intern al mode de comunicar i fer-ho arribar al públic final. Data ponència: Dimecres 24 de gener de 2018 Sala: aules B0.9+B0.10 Hora: de 17.00h a 19.00h 17:00 - 17:15 Benvinguda ·Dra. Elena Ridolfi , Coordinadora del Màster Oficial en Direcció d'Empreses Turístiques, espe...
El proper 15 de febrer de 2018 tenim una cita per conèixer a moltes empreses i acompanyar als nostres estudiants en les activitats i entrevistes que hem organitzat per a ells. Per a que tingueu tota la informació que necessiteu, us esperem al nostre Hospitality Desk al Fòrum els propers dies 24 de gener de 17:00h a 18:00h , i el 25 de gener de 10:00h a 11:00h .
Del 14 al 21 de desembre arriba al Campus CETT-UB la onzena edició de la campanya de recollida de joguines que organitza Creu Roja per a que cap infant es quedi sense regal la nit de reis. Durant tots els dies que dura la campanya s’habilitaran diversos punts de recollida a tota Barcelona per aplegar totes les joguines, dos d’ells el trobareu al Campus CETT-UB : al Hall del Campus , al costat de Secretaria, i també a l’ Àgora BCN .
En la tercera sessió dels Quatre Gats del CETT, que tindrà lloc el dimecres 13 de desembre, de 12:30h a 14:30h, a l’espai de la Plaça (aules B.011 i B.012), es debatrà una extensió del darrer debat sobre la turismofòbia . Més concretament, es tractaran els temes de la moratòria hotelera, els apartaments il·legals, la taxa turística i la governança. Apunta't aquí
+ Info