Una de les claus del desenvolupament socioeconòmic dels territoris amb el turisme com a factor essencial, passa per crear productes turístics sostenibles i innovadors. Així mateix, la qualitat dels productes resulta bàsica per a establir el grau de competitivitat dels diferents destins, tendència que s'ha vist accentuada durant els últims anys per la pròpia evolució de l'activitat turística.
A aquesta ponència coneixerem quines són els principals aspectes i processos de creació de producte i gestió que ha de considerar l'empresa turística d'avui en dia, des d'un punt de vista intern al mode de comunicar i fer-ho arribar al públic final.
Data ponència: Dimecres 24 de gener de 2018
Sala: aules B0.9+B0.10
Hora: de 17.00h a 19.00h
17:00 - 17:15 Benvinguda
·Dra. Elena Ridolfi, Coordinadora del Màster Oficial en Direcció d'Empreses Turístiques, especialitat en “Sostenibilitat i Gestió de la Qualitat (SGC)” - CETT-UB
·Begoña Fernández Benítez, Responsable assignatura “Disseny de serveis i productes turístics” Màster SGC - CETT-UB
17:15 – 18:45 Ponència
·Professor Dr. Xavier Font, Surrey University (England, United Kingdom)
Co-Director of the International Centre for Responsible Tourism
18:45 – 18:50 Preguntes i comentaris del públic
18:50 – 19:00 Reflexions finals i tancament de l'Open Master Class
Per a més informació dirigir-se a elena.ridolfi@cett.cat
Horari: 17:00 - 19:00