COMMITTEES ACADEMIC DAY
HONOUR COMMITTEE
Presidència
- Dra. Maria Abellanet i Meya – CEO del CETT
Members
- Sr. Octavi Bono i Gispert – Director general de Turisme
- Sr. Joan Canadell – President Cambra de Comerç de Barcelona
- Hble. Sra. Maria Àngels Chacón – Consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya
- Sr. Pere Chias Suriol – President del Gremi de Restauració de Barcelona
- Mgfc. Dr. Joan Elias Garcia - Rector de la Universitat de Barcelona
- Dr. Antonio Guevara - President Red Intur
- Il·lm. Sr. Xavier Marcé Carol - Regidor Turisme i Indústries Creatives, Ajuntament de Barcelona
- Sr. Jorge Marichal- President CEHAT
- Sr. Enrique Martínez Marín - President SEGITTUR
- Il.lma Sra. Eva Maria Menor Cantador, Diputada Presidenta l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona
- Sr. Josep Miquel Piqué - President executiu La Salle Technova i President de IASP
SCIENTIFIC COMMITTEE
- Dr. Oriol Anguera-Torrell, CETT-UB Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, Catalunya - Espanya.
- Dr. Jordi Arcos – Pumarola, CETT-UB Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, Catalunya - Espanya.
- Dr. Felio José Bauzà, Universitat de les Illes Balears
- Dra. Montserrat Boronat Navarro, Universitat Jaume I, Espanya.
- Dr. Dimitrios Buhalis, Bournemouth University, Regne Unit.
- Dr. Lorenzo Cantoni, Università della Svizzera italiana, Suïssa.
- Dr. Oscar Casanovas Ibañez, Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy CETT - UB, Catalunya – Espanya.
- Sr. Jordi Ficapal Mestre, Turisme Sant Ignasi - Universitat Ramon Llull, Catalunya - Espanya.
- Dr. Jaume Font i Garolera, Universitat de Barcelona, Catalunya - Espanya.
- Dr. Xavier Font, University of Surrey, Regne Unit.
- Dr. Xavier Font Urgell, Diputació de Barcelona, Catalunya - Espanya.
- Dr. Òscar García-Pañella, Escola de Noves Tecnologies Interactive (ENTI-UB), Catalunya - Espanya.
- Dra. Alexandra Georgescu, Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy CETT - UB, Catalunya – Espanya.
- Dr. David Giner, INVAT.TUR, Espanya.
- Dr. Joan Miquel Gomis López, Universitat Oberta de Catalunya, Catalunya - Espanya.
- Dra. Ulrike Gretzel, University of Southern California, Estats Units d'Amèrica.
- Dr. Antonio Guevara, Universidad de Málaga, Espanya.
- Dr. Daniel Imbert-Bouchard Ribera, CETT-UB Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy.
- Dr. Josep Ivars Baidal, Universitat d'Alacant, Espanya.
- Dra. Maria Pilar Leal, Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy CETT - UB, Catalunya – Espanya.
- Dra. Nayra Llonch Molina, Universitat de Lleida, Catalunya - Espanya.
- Dr. Rubén Camilo Lois González, Universidad de Santiago de Compostela, Espanya.
- Dr. Enric López C., CETT-UB Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, Catalunya - Espanya.
- Dra. Estela Mariné-Roig, Universitat de Lleida, Catalunya - Espanya.
- Dr. Francesc Xavier Medina, Universitat Oberta de Catalunya, Catalunya - Espanya.
- Dr. Eugeni Osácar Marzal, CETT-UB Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, Catalunya - Espanya.
- Dr. Eduardo Parra López, Universidad de la Laguna, Tenerife, España.
- Dr. José Antonio Pérez-Aranda, CETT-UB Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, Catalunya - Espanya.
- Dr. Mohamed Reda Khomsi, Université du Québec à Montréal (UQAM), Canadà.
- Dra. Elena Ridolfi , CETT-UB Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, Catalunya - Espanya.
- Dr. Damià Serrano Miracle, Agència Catalana de Turisme, Catalunya - Espanya.
- Dra. Daniela Thiel Ellul, Universidad de Nebrija, Espanya.
- Dra. Anna Torres Delgado, Universitat de Barcelona, Catalunya - Espanya.
- Dr. José Fernando Vera Rebollo. Universitat d'Alacant, Espanya.
- Dra. Elisabeth Viladecans-Marsal, Institut d'Economia de Barcelona - Universitat de Barcelona, Catalunya - Espanya.
ORGANIZING COMMITTEE
Director
Dr. José Antonio Pérez-Aranda Canela
Academic Coordination
- Dr. Daniel Imbert-Bouchard Ribera
- Dr. Enric López C.
- Núria Guitart Casalderrey