Edicions >

Última Edició

Premis Alimara

Guardonats

Els 39a edició dels Premis CETT Alimara han distingit el passat dijous 16 de maig de 2024 els projectes que, durant l’últim any, han aportat una visió innovadora en l’àmbit de les experiències, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca aplicada als sectors turístic, hoteler i gastronòmic.

Through Experiences

Ajuntament de Figueres, pel seu projecte Casa Natal Salvador Dalí.

Diputació de Barcelona, pel seu projecte Trens Turístics. Barcelona és molt més.

Puy du Fou España, pel seu projecte Puy du Fou, un parque único en el mundo.

Through Digitalization

Hotelverse, pel seu projecte Gemelos Digitales.

Casa Batlló & Sofia Crespo, pel seu projecte Video Mapping Structures of Being.

Telefónica, pel seu projecte Imaginémonos sin límites con Lang Lang. Un projecte conjunt amb Ericsson i Musion.

Through Sustainability

Ajuntament de Santa Susana, pel seu projecte Càlcul i Verificació (AENOR) de la petjada de carboni del sector turístic de Santa Susanna.

Catalonia Hotels and Resorts pel seu projecte Juntos llegamos más lejos.

Club de Vela La Ballena Alegre, pel seu projecte Una experiència sostenible, els esdeveniments esportius com a eina de sensibilització medioambiental.

Through Research

EscapadaRural, pel seu projecte Observatori de Turisme Rural

Dr. Catheryn Khoo, Torrens University Australia, per Empowering Rural Women Tourism Entrepeneurs in Latin America with Digital Competencies.

The Erasmus Knowledge Centre for Film, Heritage and Tourism (FIHETO).

El Premi Alimara CAT

Cava Bertha pel seu projecte Enoturisme amb realitat virtual

Alimara Mass Media

Al programa La Travessa de 3cat, Aguacate & Calabaza Films per donar visibilitat al bon turisme, la sostenibilitat, el patrimoni cultural i natural del país.

Premi CETT Estudiants

A la campanya del Cub de Vela La Ballena Alegre, Una experiència sostenible, els esdeveniments esportius com a eina de sensibilització mediambiental.

Premi Els 3 Pioners

En aquesta ocasió, recau en la Sra. Carme Ruscalleda, xef i propietària del Restaurant Sant Pau a Sant Pol de Mar. 
Nascuda a Sant Pol de Mar el 1952, Carme Ruscalleda s'ha convertit en una xef de referència a Catalunya, destacant per la seva innovació i la preservació de la cuina tradicional catalana, incloent-hi el vessant saludable. Va ser la primera a aconseguir 3 estrelles Michelin i en total n'ha sumat 7, obtenint en 2023 el reconeixement de doctora honoris causa per la Universitat de Barcelona. 

Premi Alimara Especial

S’atorga al Grup Julià, amb motiu dels seus 90 anys d'història i d'experiència en el turisme. El Grup Julià destaca per la seva capacitat d'innovació i adaptació, mantenint l'essència d'empresa familiar i una visió centrada en la perdurabilitat. Amb més de 1.400 empleats i una àmplia xarxa de col·laboradors, és un pilar clau en el sector, reconegut per la seva contribució al turisme i recentment incorporat a la Taula de Turisme d'Espanya.