L’alumnat del Diploma Xef Professional ofereix un pop up per cinc països a l’Aula Restaurant
L’alumnat del Diploma Xef Professional del CETT oferirà una proposta gastronòmica en format pop up el 2 de juny, a les 20.30, a l’Aula Restaurant. Sota el nom de Food Air Experience, els 10 joves xefs del diploma oferiran un recorregut per cinc països amb una intepretació dels seus plats.
Aprendre a cuinar en nou mesos
En aquest pop up, els estudiants posen a prova tots els coneixements que han après en el Diploma Xef Professional. Es tracta d’una formació que permet a l’alumnat dominar en només nou mesos des de les tècniques de cuina bàsiques a les darreres innovacions en cuina d’avantguarda.
Els 10 joves xefs que s’encarregaran del Food Air Experience són:
- Andrés Acosta
- Santiago G. Sánchez de Ovando
- Héctor Mahecha
- Alexis Osca
- Juan Camilo Ramírez
- Romén Rodríguez
- Dalia Zavaleta
- Francisco Marrou
- César Montero
La seva proposta ha estat supervisada pel professor Alberto Martínez.
El cost del menú és de 42 euros. Les reserves per gaudir del menú es poden fer a https://forms.gle/KYzu7yR58qS91cUY7
Donació a una ONG
Els beneficis que s’obtinguin en aquesta experiència es destinaran a l’ONG Assís Centre d’Acollida.