Escola Universitària > Màsters. Informació Addicional >

Pla d'extinció. Màster en Direcció Hotelera i de Restauració

El curs 2024-25 s'implantar la modificació del Pla d’Estudis del Màster Universitari en Direcció Hotelera i de Restauració segons la resolució favorable de l’Agencia per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya.

Amb aquesta modificació s’aprova també el pla d’extinció del pla d’estudis anterior a fi de que qualsevol estudiant que va iniciar aquesta titulació amb anterioritat a la modificació del pla d’estudis, tingui la ocasió de finalitzar-la en les mateixes condicions en les que es va matricular.

La taula que es presenta a continuació mostra el procés d’extinció de les assignatures, procés que finalitza durant el curs 2025-26. A partir del curs 2026-27 qualsevol estudiant en aquesta circumstància només podrà finalitzar els seus estudis, adaptant-se al nou pla d’estudis.

ASSIGNATURA CRED. TIPUS MATÈRIA Curs 2024-25 Curs 2025-26 Curs 2026-27
Direcció de Màrqueting 6 OB Administració i Direcció d'Empreses Sense docència Sense docència Extingida
Gestió de les Persones i de les Organitzacions 3 OB Administració i Direcció d'Empreses Sense docència Sense docència Extingida
Direcció Econòmico-Financera 6 OB Administració i Direcció d'Empreses Sense docència Sense docència Extingida
Direcció Estratègica 6 OB Administració i Direcció d'Empreses Sense docència Sense docència Extingida
Gestió de Resorts, Spas i Casinos 3 OPT Gestió d'Allotjaments Turístics Extingida Extingida Extingida
Gestió d'Actius Immmobiliaris Hotelers 3 OPT Gestió d'Allotjaments Turístics Extingida Extingida Extingida
Els Creuers com a Producte Hoteler 3 OPT Gestió d'Allotjaments Turístics Extingida Extingida Extingida
L'art de l'hospitalitat 3 OPT Gestió d'Allotjaments Turístics Extingida Extingida Extingida
Gestió d'experiències 3 OPT Gestió del producte Extingida Extingida Extingida
Disseny i Gestió de Serveis de Luxe 3 OPT Gestió del producte Extingida Extingida Extingida
Tecnologies aplicades a la Millora de Processos 3 OPT Gestió del producte Extingida Extingida Extingida
Direcció d'operacions en restauració 6 OPT Gestió de Restaurants i Col·lectivitats Extingida Extingida Extingida
Càtering i Col·lectivitats 3 OPT Gestió de Restaurants i Col·lectivitats Extingida Extingida Extingida
Disseny i Arquitectura de Restaurants 3 OPT Gestió de Restaurants i Col·lectivitats Extingida Extingida Extingida
Noves Fórmules de Restauració 3 OPT Gestió de Restaurants i Col·lectivitats Extingida Extingida Extingida
Enologia i gastronomia: de la ciència a l'art 3 OPT Gestió de Restaurants i Col·lectivitats Extingida Extingida Extingida
La Restauració a l'Hoteleria 3 OPT Gestió de Restaurants i Col·lectivitats Extingida Extingida Extingida
Pràcticum Especialització Hotelera 6 OPT Pràcticum Sense docència Sense docència Extingida
Pràcticum Especialització de Restauració 6 OPT Pràcticum Sense docència Sense docència Extingida
Metodologia de la Investigació de Mercats 6 OPT Metodologies i Tècniques de Recerca de Mercats Sense docència Sense docència Extingida
Aplicació i eines de la investigació de mercats 6 OPT Metodologies i Tècniques de Recerca de Mercats Extingida Extingida Extingida
Treball Final de Màster 15 TFM Treball Final de Màster Sense docència Sense docència Extingida