Pla d'extinció. Màster en Direcció Hotelera i de Restauració
El curs 2024-25 s'implantar la modificació del Pla d’Estudis del Màster Universitari en Direcció Hotelera i de Restauració segons la resolució favorable de l’Agencia per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya.
Amb aquesta modificació s’aprova també el pla d’extinció del pla d’estudis anterior a fi de que qualsevol estudiant que va iniciar aquesta titulació amb anterioritat a la modificació del pla d’estudis, tingui la ocasió de finalitzar-la en les mateixes condicions en les que es va matricular.
La taula que es presenta a continuació mostra el procés d’extinció de les assignatures, procés que finalitza durant el curs 2025-26. A partir del curs 2026-27 qualsevol estudiant en aquesta circumstància només podrà finalitzar els seus estudis, adaptant-se al nou pla d’estudis.
ASSIGNATURA | CRED. | TIPUS | MATÈRIA | Curs 2024-25 | Curs 2025-26 | Curs 2026-27 |
Direcció de Màrqueting | 6 | OB | Administració i Direcció d'Empreses | Sense docència | Sense docència | Extingida |
Gestió de les Persones i de les Organitzacions | 3 | OB | Administració i Direcció d'Empreses | Sense docència | Sense docència | Extingida |
Direcció Econòmico-Financera | 6 | OB | Administració i Direcció d'Empreses | Sense docència | Sense docència | Extingida |
Direcció Estratègica | 6 | OB | Administració i Direcció d'Empreses | Sense docència | Sense docència | Extingida |
Gestió de Resorts, Spas i Casinos | 3 | OPT | Gestió d'Allotjaments Turístics | Extingida | Extingida | Extingida |
Gestió d'Actius Immmobiliaris Hotelers | 3 | OPT | Gestió d'Allotjaments Turístics | Extingida | Extingida | Extingida |
Els Creuers com a Producte Hoteler | 3 | OPT | Gestió d'Allotjaments Turístics | Extingida | Extingida | Extingida |
L'art de l'hospitalitat | 3 | OPT | Gestió d'Allotjaments Turístics | Extingida | Extingida | Extingida |
Gestió d'experiències | 3 | OPT | Gestió del producte | Extingida | Extingida | Extingida |
Disseny i Gestió de Serveis de Luxe | 3 | OPT | Gestió del producte | Extingida | Extingida | Extingida |
Tecnologies aplicades a la Millora de Processos | 3 | OPT | Gestió del producte | Extingida | Extingida | Extingida |
Direcció d'operacions en restauració | 6 | OPT | Gestió de Restaurants i Col·lectivitats | Extingida | Extingida | Extingida |
Càtering i Col·lectivitats | 3 | OPT | Gestió de Restaurants i Col·lectivitats | Extingida | Extingida | Extingida |
Disseny i Arquitectura de Restaurants | 3 | OPT | Gestió de Restaurants i Col·lectivitats | Extingida | Extingida | Extingida |
Noves Fórmules de Restauració | 3 | OPT | Gestió de Restaurants i Col·lectivitats | Extingida | Extingida | Extingida |
Enologia i gastronomia: de la ciència a l'art | 3 | OPT | Gestió de Restaurants i Col·lectivitats | Extingida | Extingida | Extingida |
La Restauració a l'Hoteleria | 3 | OPT | Gestió de Restaurants i Col·lectivitats | Extingida | Extingida | Extingida |
Pràcticum Especialització Hotelera | 6 | OPT | Pràcticum | Sense docència | Sense docència | Extingida |
Pràcticum Especialització de Restauració | 6 | OPT | Pràcticum | Sense docència | Sense docència | Extingida |
Metodologia de la Investigació de Mercats | 6 | OPT | Metodologies i Tècniques de Recerca de Mercats | Sense docència | Sense docència | Extingida |
Aplicació i eines de la investigació de mercats | 6 | OPT | Metodologies i Tècniques de Recerca de Mercats | Extingida | Extingida | Extingida |
Treball Final de Màster | 15 | TFM | Treball Final de Màster | Sense docència | Sense docència | Extingida |