PROGRAMA
11 de Novembre 2020 - Jornada Professional
La Jornada Professional és un fòrum únic destinat a reunir acadèmics i actors rellevants del sector turístic. L'objectiu principal és transferir el coneixement entre l'àmbit acadèmic i el sector industrial a través d'una intel·ligent concepció del sector i tenint en compte els reptes actuals i futurs i les necessitats de la indústria turística.
La Jornada inclou ponències i taules de debat on participen actors destacats del sector turístic amb la finalitat de facilitar la transferència de coneixements entre el sector professional i el món acadèmic, així com contrastar el grau d'implantació de l'Smart Tourism en el sector.
HORARI | JORNADA PROFESSIONAL |
---|---|
9.15 - 9.45 h. | INAUGURACIÓ DEL III CETT SMART TOURISM CONGRESS BARCELONA
|
9.45 - 10.30 h. English track | SMART TOURISM TOOLS IN THE MEDITERRANEAN DESTINATIONS Speaker: Josep Rodríguez, Responsable de Relacions Internacionals, Departament de Turisme de la Diputació de Barcelona. Coordinador del MED Tourism Community Presentació d’eines desenvolupades per tres projectes de la MED Sustainable Tourism Community:
|
10.30 - 11.45 h. English track | TAULA RODONA: EXPERIÈNCIES I BONES PRÀCTIQUES EN EL DESENVOLUPAMENT DE LES DIMENSIONS DE L"SMART TOURISM DES DE LA PERSPECTIVA DE LA GESTIÓ TURÍSTICA La taula pretén exposar la implementació i el desenvolupament d’iniciatives de gestió per fer front als reptes de l’Smart Tourism en les seves principals dimensions. Amb aquest objectiu es conviden quatre ciutats mundials referents en termes de gestió intel·ligent del turisme que compartiran les seves bones pràctiques i diferents casos d’èxit.
Moderadora: Lola Buendia, Digital Communication and Marketing Manager a Hosteltur |
11.45 - 12.15 h. | COFFEE BREAK VIRTUAL |
12.15 - 13.45 h. | TAULA RODONA: LA SEGURETAT I LA RECUPERACIÓ DE LA CONFIANÇA COM A FACTORS CLAU PER A LA REACTIVACIÓ DEL TURISME La taula rodona té la voluntat de donar resposta, a través de la mirada smart, a la gestió dels impactes de la COVID-19 en el turisme, l'hoteleria i la gastronomia, i abordar quin és el camí a seguir per afavorir la reactivació de els negocis turístics i retornar la confiança als consumidors, així com establir mesures preventives si es produeix, novament, una crisi sanitària. La taula rodona compartirà propostes i solucions clau per a la gestió d’empreses i destinacions en el marc de crisi provocada per la COVID19, des d’una perspectiva multidisciplinària.
Moderador: Juan Daniel Núñez, Editor i Redactor en cap a SmartTravelNews |
13.45 - 14.00 h. | CLAUSURA JORNADA PROFESSIONAL
|