QUÈ ÉS L'STCB?

CETT Smart Tourism Congress Barcelona: cap a la revolució del turisme intel·ligent

En 2016 neix la Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT, impulsant la recerca del Smart Tourism. El CETT Smart Tourism Congress Barcelona sorgeix com a fruit d'aquesta línia, reunint experts internacionals per a analitzar aquest fenomen i dissenyar el futur del sector.

Una trobada ineludible per a acadèmics, professionals i empreses turístiques que busquen estar a l'avantguarda.

Descobreix com aquest esdeveniment pot ajudar-te a repensar el futur del turisme.

Objectius del CETT STCB

  • Connectar a experts globals per a analitzar el Smart Tourism en profunditat.
  • Construir sinergies per a dissenyar el futur del turisme intel·ligent.
  • Compartir coneixement i solucions pràctiques d'experts internacionals.
  • Convertir-se en una plataforma de transferència de coneixement turístic per a les universitats catalanes.
  • Impulsar la reactivació del sector turístic amb estratègies innovadores, intel·ligents i sostenibles.

Equip organitzador del CETT Smart Tourism Congress Barcelona

Dra. Ainhoa Carballido-Risco

Dra. Ainhoa Carballido-Risco

Directora STCB
Més sobre la Dra. Ainhoa Carballido-Risco

L'Ainhoa Carballido-Risco és una apassionada de la recerca i la docència. Posseeix un doctorat en Turisme per la Universitat de Màlaga. És Directora del Màster en Direcció d'Empreses Turístiques, Directora del Congrés CETT Smart Tourism Barcelona i Co-Editora de ARA: JOURNAL OF TOURISM RESEARCH en la CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, pertanyent a la Universitat de Barcelona, on també imparteix docència en Màrqueting, Disseny i Desenvolupament Web, així com matèries relacionades amb les tecnologies turístiques. Forma part del grup de recerca TURCiT, centrant el seu camp d'estudi en temes relacionats amb la intel·ligència territorial, el màrqueting i la tecnologia aplicats al turisme, tant a nivell empresarial com territorial.

Irene Martín

Irene Martín

Coordinadora general STCB
Més sobre l'Irene Martín

Irene Martín compta amb un Màster d'Innovació en la Gestió Turística de les Destinacions Urbanes. Actualment, és Coordinadora Acadèmica de Programes de Digitalització i Innovació al CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, centre adscrit a la Universitat de Barcelona, on també imparteix docència en el Grau de Turisme i el Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme. Forma part del grup d'investigació TURCiT (Grup de Recerca en Turisme, Cultura i Territori).

Dr. Enric López

Dr. Enric López

Coordinador àrea professional STCB
Més sobre el Dr. Enric López

El Dr. Enric López C. es destaca en la recerca aplicada, la transferència de coneixement i la innovació, el màrqueting i la comunicació en el sector turístic. Des de la CETT Fundació, lidera projectes com els Premis a l'Excel·lència Acadèmica i els Premis CETT Fundació per a emprenedors, secundant i mentorant a projectes ena ste àmbit. A més, participa en comitès científics i programes d'acceleració.

The Student Innovation Team

Aquest equip multidisciplinari format per estudiants del CETT School of Tourism, Hospitality, and Gastronomy té per objectiu participar de l'organització del STCB aportant idees fresques, energia i una perspectiva diferent al procés de planificació.

Els i les estudiants, provinents del Grau en Turisme, el Grau en Negocis Digitals, el Màster en Direcció d'Empreses, el Màster en Direcció Hotelera i de Restauració, i el Màster en Desenvolupament i Llançament de Projectes Turístics, participen activament en la planificació del STCB des de tres prismes: logístic, de conceptualització, i de comunicació. Segueix-nos en Instagram i descobreix totes les accions que The Student Innovation Team està organitzant per a tu.

Segueix-los a Instagram!

Comité Científic

  • Dr. Oriol Anguera – Torrell, CETT-UB Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, Catalunya - Spain.

  • Dr. Jordi Arcos-Pumarola, CETT-UB Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, Catalunya - Spain.

  • Dr. Felio José Bauzà, Universitat de les Illes Balears, Spain.

  • Dr. Gerson Beltrán, Universitat de València. Spain

  • Dr. Dimitrios Buhalis, Bournemouth University, United Kingdom.

  • Dra. Lidia Caballero Galeote, Universidad de Málaga, Spain.

  • Dra. Ainhoa Carballido, CETT-UB Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, Catalunya - Spain.

  • Dr. Namho Chung, Kyung Hee University, Seoul, South Korea

  • Dr. Youssef El Archi, National School of Business and Management of Tangier (ENCGT)

  • Dra. Laia Encinar, CETT-UB Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, Catalunya - Spain

  • Dra. Daniela Fantoni Alvares - Universidade dos Açores, Portugal

  • Dra. Berta Ferrer-Rosell, Universitat de Lleida, Catalunya - Spain

  • Dr. Xavier Font, University of Surrey, United Kingdom.

  • Dr. David Giner-Pañella, INVAT.TUR, Spain.

  • Dr. Joan Miquel Gomis López, Universitat Oberta de Catalunya, Catalunya - Spain.

  • Dr. Antonio Guevara, Universidad de Málaga, Spain.

  • Dr. Dogan Gursoy, School of Hospitality Business Management, Carson College of Business,Washington State University

  • Dr. Wolfram Höpken, University of Applied Sciences Ravensburg-Weingarten

  • Dr. Stanislav Ivanov. Varna University of Management, Bulgaria.

  • Dr. Josep A. Ivars Baidal, Universitat d'Alacant, Spain.

  • Dr. Chulmo Koo, Kyung Hee University, South Korea.

  • Dr. Rob Law, University of Macau

  • Dra. Maria del Pilar Leal, CETT-UB Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, Catalunya - Spain.

  • Dra. Nayra Llonch, Universitat de Lleida, Catalunya - España.

  • Dr. Enric López C, CETT-UB Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, Catalunya - Spain.

  • Dra. Estela Mariné-Roig, Universitat de Lleida, Catalunya - Spain.

  • Dra. Helena Martín, CETT-UB Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, Catalunya - Spain.

  • Dr. Valentina Ndou, University of Salento, Italia

  • Dr. Eugeni Osácar, CETT-UB Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, Catalunya - Spain.

  • Dr. Eduardo Parra López, Universidad de la Laguna, Spain.

  • Dra. Emma Pla, CETT-UB Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, Catalunya - Spain.

  • Dra. Elena Ridolfi, CETT-UB Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, Catalunya - Spain.

  • Dr. Damià Serrano Miracle, Agència Catalana de Turisme, Catalunya – Spain.

  • Dra. Marianna Sigala, University of Newcastle, Australia

  • Dra. Anna Torres Delgado, Universitat de Barcelona, Catalunya-Spain

Comitè Acadèmic Assessor

  • Dr. Jordi Arcos Pumarola, CETT-UB Barcelona School of Tourism, Hospitallity and Gastronomy, Catalunya, Spain
  • Dra. Daniela Fantoni Alvares, Universidade dos Açores, Portugal
  • Dra. Berta Ferrer Rossell, Universitat de Lleida, Catalunya, Spain
  • Dr. David Giner Pañella, Universidad de Málaga, Andalucía, Spain
  • Dra. Anna Torres Delgado, Universitat de Barcelona, Catalunya, Spain