SIQMAC Sistema Integrat de Qualitat i Medi Ambient
EN
CA
|
ES
|
EN
Iniciar sesión
Search
SIQMAC Sistema Integrat de Qualitat i Medi Ambient
Presentació
Presentació del sistema
0
Manual del SIQMAC
Organigrama
Pla de Malbaratament Alimentari
Quality and Sustainability Policy
Supplier Policy
Código Ético
Modelo de gestión
Comités y Comisions de Calidad
Comprensión de la organización y su contexto
Documentació
Procediments, Instruccions i Registres
Generals de Grup
Generals de Formació
Específics Unitat de Negoci
Corporate Compliance
Polítiques
Procediments
Video formatiu
Sol·licituds i tràmits
Acadèmics
Petició alta curs i recursos (FC)
Personals
Registre de jornada - Fitxatge
Sol·licitud d'accions de recerca
Proveïdors
Alta nou proveïdor
Convenis i contractes
Serveis
SIQMAC anual
SIQMAC ANUAL CETT
18-19 CETT
19-20 CETT
20-21 CETT
21-22 CETT
22-23 CETT
23-24 CETT
SIQMAC ANUAL HOTEL
COVID-19
Mesures de seguretat per a la prevenció de la COVID-19 al CETT
CETT MAILBOX
Compromís amb el medi ambient
Bones pràctiques medi ambientals
Bones pràctiques personal intern
Bones pràctiques Usuaris/Clients
Petjada de Carboni del CETT
EN
CA
|
ES
|
EN
Documentació
>
Procediments, Instruccions i Registres
>
Generals de Grup
>
PGG15 Gestió de Compres, Aprovisionament i Emmagatzematge
PGG15 Gestió de Compres, Aprovisionament i Emmagatzematge
PROCEDIMENT
PGG15 Gestió de Compres, Aprovisionament i Emmag.
PGG15 Gestió de Compres, Aprovisionament i Emmag.
Accedeix al document
See more
This website uses cookies.
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy uses its own and third-party cookies for technical, marketing and analytical purposes. If you would like further information please access our
Cookie Policy
.
Accept all
Only necessary cookies
Show details