SIQMAC Sistema Integrat de Qualitat i Medi Ambient
EN
CA
|
ES
|
EN
Iniciar sesión
Search
SIQMAC Sistema Integrat de Qualitat i Medi Ambient
Presentació
Presentació del sistema
0
Manual del SIQMAC
Organigrama
Pla de Malbaratament Alimentari
Quality and Sustainability Policy
Supplier Policy
Código Ético
Modelo de gestión
Comités y Comisions de Calidad
Comprensión de la organización y su contexto
Documentació
Procediments, Instruccions i Registres
Generals de Grup
Generals de Formació
Específics Unitat de Negoci
Corporate Compliance
Polítiques
Procediments
Video formatiu
Sol·licituds i tràmits
Acadèmics
Petició alta curs i recursos (FC)
Personals
Registre de jornada - Fitxatge
Sol·licitud d'accions de recerca
Proveïdors
Alta nou proveïdor
Convenis i contractes
Serveis
SIQMAC anual
SIQMAC ANUAL CETT
18-19 CETT
19-20 CETT
20-21 CETT
21-22 CETT
22-23 CETT
23-24 CETT
SIQMAC ANUAL HOTEL
COVID-19
Mesures de seguretat per a la prevenció de la COVID-19 al CETT
CETT MAILBOX
Compromís amb el medi ambient
Bones pràctiques medi ambientals
Bones pràctiques personal intern
Bones pràctiques Usuaris/Clients
Petjada de Carboni del CETT
EN
CA
|
ES
|
EN
Documentació
>
Procediments, Instruccions i Registres
>
Específics Unitat de Negoci
>
PE29 Gestió de prestació de serveis de restauració
PE29 Gestió de prestació de serveis de restauració
PE29 Gestió de prestació de serveis de restauració
PE29 Gestió de prestació de serveis de restauració
Accedeix al document
See more
IT40-PE29 Guía d'us de Material i Vaixella compartida del grup CETT.pdf
This website uses cookies.
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy uses its own and third-party cookies for technical, marketing and analytical purposes. If you would like further information please access our
Cookie Policy
.
Accept all
Only necessary cookies
Show details