SIQMAC Sistema Integrat de Qualitat i Medi Ambient
ES
CA
|
ES
|
EN
Iniciar sesión
Busca
SIQMAC Sistema Integrat de Qualitat i Medi Ambient
Presentació
Presentació del sistema
Gestión de Procesos
Manual del SIQMAC
Organigrama
Pla de Malbaratament Alimentari
Política de Calidad y Sostenibilidad
Política Proveedores
Código Ético
Modelo de gestión
Comités y Comisions de Calidad
Comprensión de la organización y su contexto
Documentació
Procediments, Instruccions i Registres
Generals de Grup
Generals de Formació
Específics Unitat de Negoci
Corporate Compliance
Polítiques
Procediments
Video formatiu
Sol·licituds i tràmits
Acadèmics
Petició alta curs i recursos (FC)
Personals
Registre de jornada - Fitxatge
Sol·licitud d'accions de recerca
Proveïdors
Alta nou proveïdor
Convenis i contractes
Serveis
SIQMAC anual
SIQMAC ANUAL CETT
18-19 CETT
19-20 CETT
20-21 CETT
21-22 CETT
22-23 CETT
23-24 CETT
SIQMAC ANUAL HOTEL
COVID-19
Mesures de seguretat per a la prevenció de la COVID-19 al CETT
BUZÓN CETT
Compromís amb el medi ambient
Bones pràctiques medi ambientals
Bones pràctiques personal intern
Bones pràctiques Usuaris/Clients
Petjada de Carboni del CETT
ES
CA
|
ES
|
EN
Documentació
>
Procediments, Instruccions i Registres
>
Generals de Grup
>
PGG15 Gestió de Compres, Aprovisionament i Emmagatzematge
PGG15 Gestió de Compres, Aprovisionament i Emmagatzematge
PROCEDIMENT
PGG15 Gestió de Compres, Aprovisionament i Emmag.
PGG15 Gestió de Compres, Aprovisionament i Emmag.
Accedeix al document
Ver más
Esta web utiliza cookies.
Estudis de Hoteleria y Turismo CETT utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de marketing, y analíticos. Si desea más información acceda a nuestra
Política de Cookies
.
Aceptar todas las cookies
Sólo cookies necesarias
Mostrar detalles