Aquest dijous 22 de febrer de 18:00h a 20:30h celebrem al Campus CETT-UB la segona jornada de sessions informatives sobre l'oferta acadèmica de cicles formatius i graus universitaris. En aquesta jornada tindràs l'oportunitat de participar en tallers demostratius, no t'ho perdis! Taller CUINA EN MINIATURA amb TAMARA NADAL. Demostració culinària de com elaborar un cruixent de garrofa amb cremós de carxofa, i piruletes de xocolata nitro. Taller LA IMPORTÀNCIA DE LA BONA GESTIÓ DELS ALIMENTS amb ALBERTO MARTINEZ. Com treure rendiment a un producte i com elaborar un plat amb aquest. Taller CUINA CREATIVA, CIÈNCIA I CUINA amb FERNANDO MARTÍNEZ-CONDE i MIKEL DÍEZ. Elaboracions amb nitrògen líquid. Apunta't ara! Trobaràs l'enllaç al formulari d'inscripció a l'apartat més informació.
El proper 15 de febrer de 2018 tenim una cita per conèixer a moltes empreses i acompanyar als nostres estudiants en les activitats i entrevistes que hem organitzat per a ells. Per a que tingueu tota la informació que necessiteu, us esperem al nostre Hospitality Desk al Fòrum els propers dies 24 de gener de 17:00h a 18:00h , i el 25 de gener de 10:00h a 11:00h .
Una de les claus del desenvolupament socioeconòmic dels territoris amb el turisme com a factor essencial, passa per crear productes turístics sostenibles i innovadors. Així mateix, la qualitat dels productes resulta bàsica per a establir el grau de competitivitat dels diferents destins, tendència que s'ha vist accentuada durant els últims anys per la pròpia evolució de l'activitat turística. A aquesta ponència coneixerem quines són els principals aspectes i processos de creació de producte i gestió que ha de considerar l'empresa turística d'avui en dia, des d'un punt de vista intern al mode de comunicar i fer-ho arribar al públic final. Data ponència: Dimecres 24 de gener de 2018 Sala: aules B0.9+B0.10 Hora: de 17.00h a 19.00h 17:00 - 17:15 Benvinguda ·Dra. Elena Ridolfi , Coordinadora del Màster Oficial en Direcció d'Empreses Turístiques, espe...
El proper 15 de febrer de 2018 tenim una cita per conèixer a moltes empreses i acompanyar als nostres estudiants en les activitats i entrevistes que hem organitzat per a ells. Per a que tingueu tota la informació que necessiteu, us esperem al nostre Hospitality Desk al Fòrum els propers dies 24 de gener de 17:00h a 18:00h , i el 25 de gener de 10:00h a 11:00h .
Del 14 al 21 de desembre arriba al Campus CETT-UB la onzena edició de la campanya de recollida de joguines que organitza Creu Roja per a que cap infant es quedi sense regal la nit de reis. Durant tots els dies que dura la campanya s’habilitaran diversos punts de recollida a tota Barcelona per aplegar totes les joguines, dos d’ells el trobareu al Campus CETT-UB : al Hall del Campus , al costat de Secretaria, i també a l’ Àgora BCN .
En la tercera sessió dels Quatre Gats del CETT, que tindrà lloc el dimecres 13 de desembre, de 12:30h a 14:30h, a l’espai de la Plaça (aules B.011 i B.012), es debatrà una extensió del darrer debat sobre la turismofòbia . Més concretament, es tractaran els temes de la moratòria hotelera, els apartaments il·legals, la taxa turística i la governança. Apunta't aquí
+ InfoEl diumenge 17 de desembre es celebra la 26a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio dedicada a les Malalties Infeccioses . Des del Campus CETT-UB ens tornem a sumar a aquesta iniciativa solidària i ho volem tornar a fer amb vosaltres. Des d'avui dilluns 11 fins al dimecres 20 de desembre, al Fòrum, a l’Hotel Alimara i a Àgora BCN podreu comprar les magdalenes solidàries que prepararan els alumnes de l’Escola Tècnica Professional del CETT. Per tan sols un 1€ participareu activament en La Marató, ja que el 100% de la recaptació anirà integrament a aquesta causa. Suma’t a La Marató! La investigació pot canviar la història.
Impartirà la lliçó inaugural el Sr. Enric Truñó, Regidor d’esports i turisme a la Barcelona de 1992 i Coordinador del Pla estratègic de turisme de Barcelona 2015, amb el títol: “La Barcelona canviant: de l’herència dels Jocs Olímpics de 1992 a la ciutat del futur. Nous reptes per al turisme”. Posteriorment es procedirà al lliurament dels Premis de la Fundació Gaspar Espuña-CETT: // Premi al millor Projecte Final dels Cicles Formatius de Grau Superior en Turisme i Hoteleria // Premi Ramon Arcarons al millor Projecte Final de Grau de Turisme // Premis als millors Treballs de Recerca de Batxillerat en Turisme i Hoteleria