Presenten un estudi pioner sobre l'ús del màrqueting digital en el sector de l'allotjament turístic a Catalunya El CETT, centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, i la Fundació Jordi Comas Matamala presenten un estudi pioner que analitza l'ús del màrqueting digital en el sector de l'allotjament turístic a Catalunya , en el marc de les Jornades sobre turisme i societat, organitzades per la Fundació Jordi Comas i l'Agència Catalana de Turisme. Es tracta del primer estudi d'aquestes característiques que es fa al territori i que determina l'impacte i la integració de les eines digitals en les empreses del sector. Les conclusions de l'estudi, dirigit per la Dra. Maria Abellanet , CEO del CETT, el Dr. Oriol Anguera-Torrell , director del Grup de Recerca en Allotjaments Turístics i Restauració CETT-UB i la investigadora i professora de m&...
CETT-UB torna un any més al Saló de l’Ensenyament del 20 al 24 de març al recinte firal de Montjuïc. Ens trobaràs a l' estand 211 del pavelló 1 amb Graus Universitaris i al estand 232 del pavelló 2 de Formació Tècnica Professional . Aquest any ens acompanyarà novament la Residència Internacional Àgora BCN, que tindrà representants a ambdós estands.
Un any més el CETT és suma a la Campanya de Donació de Sang que organitza el Banc de Sang i Teixits . El proper dimecres 6 de març els equips del Banc de Sang estaran al campus, a les aules 2.6 i 2.7 , des de les 10h fins a les 14h i de les 16.30h a les 20h. T'hi esperem! Dona el millor de tu, dona sang! V ULL DONAR
Na Maria Teresa Díaz Comas, com a Presidenta de CETT Alumni, convoca als membres de la Junta Directiva a una reunió de la Junta Directiva que es celebrarà el proper dia 3 de desembre de 2018 a les 18:00 hores al CETT , Avinguda Can Marcet, 36-38.
Amb motiu del Dia Mundial del Turisme , el pròxim dijous 27 de setembre a l'Hotel Alimara , el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB presentarà el primer Grau Universitari del país de Negoci Digital i Innovació en Turisme , que s'iniciarà el curs 2019/20.
Del 7 al 10 de juny a Barcelona es celebra la 5ena Edició del Tast a la Rambla , on el CETT hi col·labora novament amb 31 alumnes, 20 de cuina i 11 de sala, que donaran suport tant als restaurants participants com als diferents espais que formen part de l'esdeveniment. Tallers que destaquem: Divendres 8 de juny 20:45 - 21:30h L'ART DE TRENCAR EL GEL AMB ICE Damià Mulà - Coordinador del Curs Superior de Cocteleria i Mixologia del CETT - FREIXENET Diumenge 10 de juny 17:00 - 17.30h RECEPTARI "NIKKEI" A CASA L'exalumne del CETT, Jorge Muñoz, PAKTA Descobreix tot el programa a l'enllaç adjunt.
Vine a la jornada de reclutament que organitza Career Services el proper dilluns 12 de març de 10:30h a 13:00h a l'Aula de la Plaça, on l' Associació de Càmping de Girona vindrà a fer una presentació dels diferents càmpings de la zona juntament amb les seves oportunitats laborals.