CETT Alumni Afterwork: Vols aprendre dels errors?

01.08.2024
 
CETT Alumni Afterwork: Vols aprendre dels errors?

Ponències inspiradores a l'Ohla Eixample: Els antics alumnes del CETT-UB comparteixen experiències d'emprenedoria

El passat 11 de juliol vam gaudir d'una tarda inoblidable al CETT Alumni Afterwork a l'Ohla Eixample. Va ser una oportunitat única per aprendre dels errors de la mà de grans ponents com Joan Biel, Montserrat Anda i Eduard Baviera.

La seva experiència i saviesa ens van oferir una nova perspectiva sobre el món professional i personal, i van demostrar un cop més la qualitat i el valor de la nostra comunitat d'antics alumnes.

A més a més, vam crear noves connexions de networking que, portaran a futures col·laboracions i amistats duradores.


CETT Alumni Afterwork

L'Afterwork va començar amb una copa de benvinguda per l'associació per tal de que els Alumnis s'anessin presentant de manera distesa a mesura que anaven arribant la resta de companys.

La jornada va ser presentada i conduïda per l'Alumni i també Director del Màster Universitari de Direcció Hotelera i de Restauració del CETT, l'Álvaro Arrieta, qui va donar una càlida benvinguda a tots els assistents i en els tres ponents.

Aixi mateix va realitzar una dinàmica inicial per trencar el gel i fomentar la interacció entre els assistents. Aquesta activitat va resultar ser un èxit, ja que va crear un ambient propici per a les ponències que seguirien.

Els tres ponents van oferir presentacions molt enriquidores sobre els errors comuns que es cometen en el camí de l'emprenedoria, brindant consells valuosos i reflexions personals als assistents.


Què diuen els nostres ponents sobre el fracàs i l'èxit?

En Joan Biel, director d'operacions a Sensacions Gastronomy & Catering ens va donar un consell per tal de gestionar el fracàs, ens va explicar que "És important tindre una balança entre la paciència i la consciència. La paciència perquè no tot va ràpid, s'ha de tenir paciència, s'ha de saber mantenir la calma, les coses arriben a poc a poc, ràpid és difícil que arribin les coses. I la consciència per donar-li valor, perquè molts cops quan fas les coses ràpides no li dones el valor que es mereix, fet que fa que l'altra gent la percebi així. Per tant, la paciència i la consciència són dos elements claus per poder gestionar el fracàs, les tasques a dur a terme i arribar a la meta que tu et proposes."

La Montserrat Anda directora de vendes i fundadora de BarcelonArt of Travel és especialitzada en viatges de luxe amb rutes i destins singulars i inoblidables. La Montserrat, va donar la seva visió sobre l'èxit i el fracàs, on va dir "Que el fracàs i l'èxit són dos valors que van de la mà, perquè tu no pots fracassar si mai has fet alguna cosa on hagis tingut l'oportunitat d'arribar a ser un èxit." En resum, per la Montserrat, el fracàs és un aprenentatge.

Finalment, l'Eduard Baviera, cofundador de Thinkpaladar, ens va compartir la seva experiència com emprenedor oferint una vissió innovadora. Desprès d'explicar-nos quin va ser el seu error "Aprenentatge de la seva experiència ha sigut que és molt díficil trobar una persona que encaixi a l'organització i que per tant el que han de fer és crear una metodològia, tant de la part de la selecció com a la part de l'incorporació que redueixi les possibilitats de que el seu error es torni a repetir."


Espai de networking

Després de les ponències, es va obrir un espai de networking on els assistents van poder intercanviar idees i experiències en el rooftop de l'hotel, fomentant així la creació de noves connexions professionals.

L'esdeveniment va ser un èxit rotund, reafirmant el compromís de CETT Alumni per fomentar la formació contínua i el suport mutu entre els seus membres. Els assistents van marxar amb una renovada motivació i amb valuoses lliçons per aplicar en els seus propis projectes emprenedors.

Categories
#alumnidelmes