Escola Universitària > Màsters. Informació Addicional >

Pla d'extinció. Màster en Innovació en la Gestió Turística

El curs 2024-25 s'implantar la modificació del Pla d’Estudis del Màster Universitari en Innovació en la Gestió Turística segons la resolució favorable de l’Agencia per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya.

Amb aquesta modificació s’aprova també el pla d’extinció del pla d’estudis anterior a fi de que qualsevol estudiant que va iniciar aquesta titulació amb anterioritat a la modificació del pla d’estudis, tingui la ocasió de finalitzar-la en les mateixes condicions en les que es va matricular.

La taula que es presenta a continuació mostra el procés d’extinció de les assignatures, procés que finalitza durant el curs 2025-26. A partir del curs 2026-27 qualsevol estudiant en aquesta circumstància només podrà finalitzar els seus estudis, adaptant-se al nou pla d’estudis.

Assignatura TIPUS ECTS MATÈRIA Curs 2024-25 Curs 2025-26 Curs 2026-27
Innovació Turística OB 6  Innovació Sense docència Sense docència Extingida
Màrqueting Estratègic i Operatiu OB 3  Innovació Sense docència Sense docència Extingida
Comercialització i Comunicació del Turisme OB 3  Innovació Sense docència Sense docència Extingida
Mediació didàctica del patrimoni OPT 12 Mediació Didàctica Extingida Extingida Extingida
Estratègies de comunicació i mediació audiovisual despais patrimonials. OPT 3 Mediació Didàctica Extingida Extingida Extingida
Recursos i Estratègies de Mediació Didàctica del Patrimoni OPT 9 Mediació Didàctica Extingida Extingida Extingida
Metròpolis i turisme. Fonaments i característiques del turisme urbà OPT 12 Turisme cultural Extingida Extingida Extingida
Claus interpretatives del patrimoni cultural i natural OPT 12 Turisme cultural Extingida Extingida Extingida
Planificació territorial i estratègies de desenvolupament en destinacions turístiques urbanes OPT 9 Planificació i gestió de destinacions urbanes Extingida Extingida Extingida
 Planificació Turística i Estratègies de Desenvolupament a Destinacions OPT 6 Planificació i gestió de destinacions urbanes Extingida Extingida Extingida
Competitivitat de la Destinació Turística OPT 6 Planificació i gestió de destinacions urbanes Extingida Extingida Extingida
Dinàmiques i Transformacions Urbanes OPT 3 Planificació i gestió de destinacions urbanes Extingida Extingida Extingida
Eines d'anàlisi i planificació OPT 3 Planificació i gestió de destinacions urbanes Extingida Extingida Extingida
Gestió Local i Governança a Turisme OPT 3 Planificació i gestió de destinacions urbanes Extingida Extingida Extingida
Nous models de producció alimentària: producte tradicional, producte de qualitat, producte gastronòmic. OPT 3 Producte, alimentació i nutrició Extingida Extingida Extingida
Procés creatiu en innovació gastronòmica OPT 3 Producte, alimentació i nutrició Extingida Extingida Extingida
La gastronomia d'avantguarda com a marca i vehicle de promoció OPT 3 Producte, alimentació i nutrició Extingida Extingida Extingida
Educació nutricional OPT 3 Producte, alimentació i nutrició Sense docència Sense docència Extingida
Aplicació i Transferència de la Innovació OPT 12 Aplicació i transferència de la innovació Sense docència Sense docència Extingida
Aplicació i eines de la investigació OPT 6  Metodologia de la investigació Sense docència Sense docència Extingida
Metodologia de la investigació OPT 6  Metodologia de la investigació Sense docència Sense docència Extingida