Pla d'extinció. Màster en Gastronomia Sostenible
El curs 2024-25 s'implantar la modificació del Pla d’Estudis del Màster Universitari en Gastronomia Sostenible segons la resolució favorable de l’Agencia per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya.
Amb aquesta modificació s’aprova també el pla d’extinció del pla d’estudis anterior a fi de que qualsevol estudiant que va iniciar aquesta titulació amb anterioritat a la modificació del pla d’estudis, tingui la ocasió de finalitzar-la en les mateixes condicions en les que es va matricular.
La taula que es presenta a continuació mostra el procés d’extinció de les assignatures, procés que finalitza durant el curs 2025-26. A partir del curs 2026-27 qualsevol estudiant en aquesta circumstància només podrà finalitzar els seus estudis, adaptant-se al nou pla d’estudis.
ASSIGNATURA | Cr. | TIPUS | MATÈRIA | Curs 2024-25 | Curs 2025-26 | Curs 2026-27 |
Processos gastronòmics responsables i sostenibles | 9 | OB | Sostenibilitat i Gastronomia | Sense docència | Sense docència | Extingida |
Gestió econòmica de projectes gastronòmics | 6 | OB | Organització i Gestió Empresarial | Sense docència | Sense docència | Extingida |
Innovació culinària sostenible i responsable | 6 | OB | Innovació en sostenibilitat | Sense docència | Sense docència | Extingida |
Tecnologia per a la sostenibilitat | 6 | OB | Innovació en sostenibilitat | Sense docència | Sense docència | Extingida |
Disseny i gestió de negocis sostenibles | 6 | OPT | Gestió i Desenvolupament de Negocis | Extingida | Extingida | Extingida |
Cadena d'aprovisionament | 4,5 | OPT | Operacions Clau de la Cadena de Valor | Extingida | Extingida | Extingida |
Comercialització i comunicació de projectes sostenibles | 4,5 | OPT | Operacions Clau de la Cadena de Valor | Extingida | Extingida | Extingida |
Tècniques en cuina circular i inclusiva | 6 | OPT | Sistemes, Processos i Tècniques en Cuina | Extingida | Extingida | Extingida |
Innovació aplicada a cuina de substitució | 4,5 | OPT | Sistemes, Processos i Tècniques en Cuina | Extingida | Extingida | Extingida |
Sistemes i processos en negocis sostenibles | 4,5 | OPT | Sistemes, Processos i Tècniques en Cuina | Extingida | Extingida | Extingida |
Transformació digital i gastronomia | 3 | OPT | Emprenedoria en gastronomia | Extingida | Extingida | Extingida |
Recursos per a l'emprenedoria en gastronomia | 3 | OPT | Emprenedoria en gastronomia | Extingida | Extingida | Extingida |
Dietes en alimentació saludable i sostenible | 3 | OPT | Tendències Gastronòmiques Innovadores | Extingida | Extingida | Extingida |
Tendències de consum alimentari i gastronòmic | 3 | OPT | Tendències Gastronòmiques Innovadores | Extingida | Extingida | Extingida |
Investigació en gastronomia | 6 | OPT | Investigació en Gastronomia | Extingida | Extingida | Extingida |
Pràctiques | 6 | OPT | Pràctiques | Sense docència | Sense docència | Extingida |
Treball Final de Màster | 6 | TFM | Treball Final de Màster | Sense docència | Sense docència | Extingida |