Escola Universitària > Màsters. Informació Addicional >

Pla d'extinció. Màster en Gastronomia Sostenible

El curs 2024-25 s'implantar la modificació del Pla d’Estudis del Màster Universitari en Gastronomia Sostenible segons la resolució favorable de l’Agencia per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya.

Amb aquesta modificació s’aprova també el pla d’extinció del pla d’estudis anterior a fi de que qualsevol estudiant que va iniciar aquesta titulació amb anterioritat a la modificació del pla d’estudis, tingui la ocasió de finalitzar-la en les mateixes condicions en les que es va matricular.

La taula que es presenta a continuació mostra el procés d’extinció de les assignatures, procés que finalitza durant el curs 2025-26. A partir del curs 2026-27 qualsevol estudiant en aquesta circumstància només podrà finalitzar els seus estudis, adaptant-se al nou pla d’estudis.

ASSIGNATURA Cr. TIPUS MATÈRIA Curs 2024-25 Curs 2025-26 Curs 2026-27
Processos gastronòmics responsables i sostenibles 9 OB Sostenibilitat i Gastronomia Sense docència Sense docència Extingida
Gestió econòmica de projectes gastronòmics 6 OB Organització i Gestió Empresarial Sense docència Sense docència Extingida
Innovació culinària sostenible i responsable 6 OB Innovació en sostenibilitat Sense docència Sense docència Extingida
Tecnologia per a la sostenibilitat 6 OB Innovació en sostenibilitat Sense docència Sense docència Extingida
Disseny i gestió de negocis sostenibles 6 OPT Gestió i Desenvolupament de Negocis Extingida Extingida Extingida
Cadena d'aprovisionament 4,5 OPT Operacions Clau de la Cadena de Valor Extingida Extingida Extingida
Comercialització i comunicació de projectes sostenibles 4,5 OPT Operacions Clau de la Cadena de Valor Extingida Extingida Extingida
Tècniques en cuina circular i inclusiva 6 OPT Sistemes, Processos i Tècniques en Cuina Extingida Extingida Extingida
Innovació aplicada a cuina de substitució 4,5 OPT Sistemes, Processos i Tècniques en Cuina Extingida Extingida Extingida
Sistemes i processos en negocis sostenibles 4,5 OPT Sistemes, Processos i Tècniques en Cuina Extingida Extingida Extingida
Transformació digital i gastronomia 3 OPT Emprenedoria en gastronomia Extingida Extingida Extingida
Recursos per a l'emprenedoria en gastronomia 3 OPT Emprenedoria en gastronomia Extingida Extingida Extingida
Dietes en alimentació saludable i sostenible 3 OPT Tendències Gastronòmiques Innovadores Extingida Extingida Extingida
Tendències de consum alimentari i gastronòmic 3 OPT Tendències Gastronòmiques Innovadores Extingida Extingida Extingida
Investigació en gastronomia 6 OPT Investigació en Gastronomia Extingida Extingida Extingida
Pràctiques 6 OPT Pràctiques Sense docència Sense docència Extingida
Treball Final de Màster 6 TFM Treball Final de Màster Sense docència Sense docència Extingida