Titulacions susceptibles de reconeixement
Es poden reconèixer els crèdits cursats en ensenyaments universitaris no oficials (propis o de formació permanent), sempre que hi hagi adequació dels coneixements, les competències i les habilitats de les matèries i les assignatures d’ambdós plans d’estudis i que aquesta possibilitat s’hagi fet constar a la memòria de verificació.
El nombre màxim de crèdits d’ensenyaments universitaris no oficials que es pot reconèixer no pot ser superior al 15 % del total de crèdits del pla d’estudis que està cursant l’estudiant.
A tall d'exemple les titulacions pròpies o de formació permanent que poden ser objecte de reconeixement que s'ofereixen en l'EUHT CETT UB, serien les següents:
TITULACIÓ PRÒPIA |
CRÈDITS |
GRAUS O MÀSTERS |
Grau propi en Direcció Hotelera Internacional | 240 |
Grau Universitari en Direcció Hotelera Internacional (en procés de Verificació) |
Grau propi en Màrqueting, Esdeveniments i Entreteniment | 240 |
Grau Universitari en Màrqueting, Esdeveniments i Entreteniment (en procés de Verificació) |
Màster en Formació Permanent Revenue Management, Màrqueting Digital i Social Media | 60 |
Grau de Turisme Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme Grau de Direcció Hotelera Internacional (en procés de Verificació) Grau de Màrqueting, Esdeveniments i Entreteniment (en procés de Verificació) Màster en Innovació en la Gestió Turística Màster en Direcció Hotelera i Restauració Màster en Direcció d'Empreses Turístiques Màster en Desenvolupament i Llançament de Projectes Turístics Màster en Gastronomia Sostenible |
Diploma d'Especialització Wedding & Social Event Management | 30 |
Grau de Màrqueting, Esdeveniments i Entreteniment (en procés de Verificació) Màster en Direcció d'Esdeveniments (en procés de Verificació) |
Diploma Superior Universitari en Sommelier | 27 |
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques |
Diploma Superior Universitari en Xef Professional | 55 |
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques |
Diploma Superior Universitari en Alta Cuina | 30 |
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques |
Diploma Superior Universitari Gestió de la Restauració Comercial i per a Col.lectivitats | 54 |
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques Grau de Direcció Hotelera Internacional (en procés de Verificació) Màster en Direcció Hotelera i de Restauració |
Diploma Superior Universitari en Gestió Sostenible en Restauració | 54 |
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques Grau de Direcció Hotelera Internacional (en procés de Verificació) Màster en Direcció Hotelera i de Restauració Màster en Gastronomia Sostenible |
Diploma Superior Universitari en Innovació en Producció d'Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | 54 |
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques Màster en Gastronomia Sostenible |
Diploma Superior Universitari en Pastisseria Gastronòmica | 35 |
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques Màster en Gastronomia Sostenible |
Certificat d'Expert Fonaments de la Sommelieria | 27 |
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques |
Curs Superior Universitari en Gestió d'Establiments de Restauració i Retail | 10 |
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques Grau de Direcció Hotelera Internacional (en procés de Verificació) Màster en Direcció Hotelera i de Restauració |
Diploma Superior Universitari en Gestió d'Empreses Hoteleres | 54 |
Grau de Turisme Grau de Direcció Hotelera Internacional (en procés de Verificació) Màster en Direcció Hotelera i de Restauració |
També es pot contemplar el reconeixement d'altres titulacions de formació permanent recollides en el Reial decret 822/2021 que estiguin vinculades en l'àmbit de coneixement de turisme, hoteleria i gastronomia.