A.1. Vinculat a Grups de Recerca

Els TFG vinculats als grups de recerca del CETT comporten la realització d'un projecte d'investigació en una àrea concreta del sector culinari i gastronòmic. Aquest tipus de projectes contemplen una estructura específica que, a grans trets, parteix d'uns objectius de recerca, a partir dels quals s'elabora un marc teòric sobre la temàtica i es dissenya una metodologia per analitzar dades i obtenir conclusions.

En aquesta tipologia, l’estudiant selecciona la temàtica de TFG a partir d'una oferta preestablerta pels grups de recerca del CETT. A finals de juny/principis de juliol, es publica l'oferta de projectes que s'ofereixen pel següent curs acadèmic. Cadascuna de les temàtiques està vinculada a una menció. Per tant, cal que l'estudiant escolleixi un TFG relacionat amb l'especialitat cursada, atès que és un requisit per obtenir la menció. Els projectes d’especialitat mixta donen cobertura a les dues mencions. És responsabilitat de l’estudiant consultar l'oferta de projectes i, si s’escau, demanar qualsevol informació o aclariment al respecte concertant una tutoria amb el responsable de la coordinació del TFG.

A més, aquesta tipologia de TFG implica desenvolupar el projecte en grups reduïts. Cada projecte estarà desenvolupat per un equip reduït d'estudiants que tindran assignats un tutor/a, amb el qual es realitzaran diferents sessions de seguiment al llarg del semestre. Així mateix, també hi haurà una dedicació de treball autònom per part de l'estudiantat.