Noticies
Resultats
Salvador Vieta, propietari del Burinot Vermuteria: "El CETT és una aposta segura"
El Salvador Vieta té 31 anys. Va néixer a Barcelona. És de Gràcia de tota la vida. Les seves aficions són cuinar, menjar, boxa, la musica, viatjar, navegar i esquiar. No va acabar l'ESO i als 17 anys va decidir estudiar un PGS de cuina per fer la prova d’accés a Grau Mitjà. L’any següent es va matricular al CETT per fer el Grau Mitjà de Cuina i Serveis de Restauració (cuina i sala) i al segon a...
Llegir totMarta Herrero, Digital Marketing & Sales Manager a l'Hotel Restaurante Villa Retiro: "El CETT et prepara per ser resolutiva"
La Marta Herrero té 26 anys. És de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme), tot i que per motius laborals resideix a Xerta, al Baix Ebre. Va començar a estudiar un grau superior d'agències de viatges i gestió d'esdeveniments. Després va seguir amb la carrera de Direcció turística i finalment va fer un màster en màrqueting digital i e-commerce. La formació la troba essencial per al seu progrés perso...
Llegir totOFERTA LABORAL TAST A LA RAMBLA 2022
VOLS TREBALLAR EN LA NOVA EDICIÓ 22' DEL TAST A LA RAMBLA? Del 2 al 6 de juny T'estem buscant!! VACANTS CUINA: 24 PLACES ( Cuina autor, pastisseries, cuina tradicional, tapes i platillos) Funcions: estar al costat dels xefs i pastissers de Barcelona donant suport. DATES DE L'ESDEVENIMENT: *DIJOUS 2 (11:30h - 16:30h) *DIVENDRES 3 (11:30-17:30) *DISSABTE 4 (11:30h - 16:30h / 19:30h - 22:30h)...
Llegir totMatilde Jiménez, Hospitality Consultant a EY: "En el Grau de Turisme, quasi tot és possible"
Matilde Jiménez té 29 anys i va néixer a Barcelona. Va estudiar el Grau de Turisme amb la menció de Direcció Hotelera al CETT i es va graduar el 2014. Li agrada molt llegir, aprendre idiomes nous i cuinar. Actualment, treballa com a Hospitality Consultant a EY . Estudiar Turisme Quan i per què vas decidir estudiar al CETT? Què destacaries del Grau de turisme? Recordo el moment en què v...
Llegir totIris Martinez, Alumni del mes de març
"El gran avantatge que tenim com a experts en Turisme és la versatilitat que hem guanyat amb els anys, i com estudiants d’aquest món heu d’aprendre i provar en diferents llocs per saber on voleu estar en cada moment." • Ens agradaria que ens expliquessis com i perquè vas decidir estudiar al CETT: Quan arriba el moment de decidir que vols estudiar pot ser que ho tingu...
Llegir totGabriel Lucas Dimmock, Alumni del mes de febrer
• Ens agradaria que ens expliquessis com i perquè vas decidir estudiar al CETT: Vaig decidir estudiar el curs de Tècnic Superior de Sommelier del CETT-UB els anys 2014 – 2016 perquè després de veure i conèixer diferents exalumnes de prestigi i campions d'Espanya de Sommelier tots coincidien que era la millor escola i la que millor em formaria de cara a ser competitiu. A més, només veure els ...
Llegir totMiquel Camprubí, Alumni del mes de gener
• Ens agradaria que ens expliquessis com i perquè vas decidir estudiar el grau en Direcció hotelera: A segon de batxillerat, vaig anar al saló de l’ensenyament i dins un mar de dubtes, vaig acostar-me a l’stand del CETT. Dins les meves possibilitats hi havia Sociologia, ADE o turisme, però després de parlar amb el personal del CETT, vaig decantar-me per la branca del turisme. Aleshores, no t...
Llegir totCristina Quílez, Alumni del mes de desembre
• Ens agradaria que ens expliquessis com i perquè vas decidir estudiar Turisme al 2015: L’any 2011 estava de viatge amb la meva família per Mònaco i em vaig enamorar completament del luxe que desprenia l’hotel que hi ha davant del casino de Montecarlo. Vaig pensar: “jo de gran vull treballar aquí”. Un cop al batxillerat, vaig escollir optatives més enfocades al món hoteler, com economia d...
Llegir totCarla Casanovas, Alumni del mes de novembre
• Ens agradaria que ens expliquessis com i perquè vas decidir estudiar Turisme al 2015: Des de que sóc molt petita he tingut la sort de viatjar bastant, ja que als meus pares els hi encanta. Quedar-me en hotels constantment i veure què feien els professionals va començar a despertar-me interès. A l’hora d’escollir una carrera, estava una mica indecisa ja que feia temps que em rondava pel cap...
Llegir totMatías Trelis, Alumni del mes d'octubre
• Ens agradaria que ens expliquessis com i perquè vas decidir estudiar "Direcció turística" al 2014: La cuina sempre m'ha apassionat i des d’un principi tenia molt clar que era al que em volia dedicar. Un cop acabats els meus estudis de batxiller, vaig començar a mirar diferents escoles de cuina i em vaig decidir pel CETT, pel tipus de formació i per la gran quantitat de col·labora...
Llegir tot