-Barrejar tots els ingredients i emulsionar la vinagreta.
-Posar per sobre del saltat.
Per al saltat de verdures i bolets
75
g
Albergínia
200
g
Bolets variats
80
g
Bròquil
100
g
Carbassa
100
g
Carbassó
150
g
Espàrrecs verds
2
dl
Oli d'oliva
200
g
Pastanaga
3
g
Pebre blanc mòlt
75
g
Pebrot vermell
12
g
Sal
-Rentarem i tallarem el carbassó, la carbassa, l'albergínia i l'espàrrec verd a daus i reservarem per separat.
-Pelarem i tornejarem la pastanaga.
-Tallem el bròquil a peces no massa grans i el pebrot a juliana.
-Escaldarem les verdures en aigua amb sal i saltejarem en el moment de servir amb els bolets.
-Rectificar de sal i pebre.
Aquesta web utilitza cookies.
Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT utilitza cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de màrqueting i analítiques. Si voleu més informació, accediu a la nostra Política de Cookies.