SIQMAC Sistema Integrat de Qualitat i Medi Ambient
CA
CA
|
ES
|
EN
Iniciar sessió
Cerca
SIQMAC Sistema Integrat de Qualitat i Medi Ambient
Presentació
Presentació del sistema
Gestió de Processos
Manual del SIQMAC
Organigrama
Pla de Malbaratament Alimentari
Política de Qualitat i Sostenibilitat
Política Proveïdors
Codi Ètic
Model de gestió
Comitès i Comissions de Qualitat
Comprensió de l'organització i el seu context
Documentació
Procediments, Instruccions i Registres
Generals de Grup
Generals de Formació
Específics Unitat de Negoci
Corporate Compliance
Polítiques
Procediments
Video formatiu
Sol·licituds i tràmits
Acadèmics
Petició alta curs i recursos (FC)
Personals
Registre de jornada - Fitxatge
Sol·licitud d'accions de recerca
Proveïdors
Alta nou proveïdor
Convenis i contractes
Serveis
SIQMAC anual
SIQMAC ANUAL CETT
18-19 CETT
19-20 CETT
20-21 CETT
21-22 CETT
22-23 CETT
23-24 CETT
SIQMAC ANUAL HOTEL
COVID-19
Mesures de seguretat per a la prevenció de la COVID-19 al CETT
Bústia CETT
Compromís amb el medi ambient
Bones pràctiques medi ambientals
Bones pràctiques personal intern
Bones pràctiques Usuaris/Clients
Petjada de Carboni del CETT
CA
CA
|
ES
|
EN
Presentació
>
Presentació del sistema
>
Pla de Malbaratament Alimentari
Pla de Malbaratament Alimentari
PMA01 Pla de prevenció de malbaratament alimentari
PMA01 Pla de prevenció de malbaratament alimentari
Veure més
IT38-PPMA01 Instrucció per al Enregistrament de Mi
IT38-PPMA01 Instrucció per al Enregistrament de Mi
Veure més
Aquesta web utilitza cookies.
Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT utilitza cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de màrqueting i analítiques. Si voleu més informació, accediu a la nostra
Política de Cookies
.
Acceptar totes les cookies
Només cookies necessàries
Mostrar detalls