Your talent shapes the future of tourism and gastronomy
OPEN MASTER WEEK
CETT helps you connect!
We are waiting for you from March 22 to 24th!
We connect you with active professionals, leading companies, experts, and new trends in tourism, hospitality, and gastronomy.
Choosing a master's degree to further your knowledge and boost your career is an important decision.
That's why we are inviting you to the Open Master Week: three days in which professionals and scholars will analyze, in sessions open to the public, the challenges these fields are facing.
In addition, you will learn how valuable it is to specialize with a master's degree or postgraduate education to innovate, lead and stand out in your profession.
Check the sessions and schedules of the Open Master Week
12:00-13:00 (Online) Learning the Korean Culture: an opportunity for business internationalization, Lee You Taek, Dean at Woosong JC Future Studies.
The main aim is to understand the cultural differences, particularly between Korea and Spain, to know how commercial and business relationships can be established in the tourism sector to learn how to support expansion and internationalization processes between the tourism companies of both countries.
Moderator: Alejandro Miguel, coordinator of the F&B especialty, Master degree in Hospitality Management at CETT.
17:00-18:00 (Online) Las soft skills en la era digital, Pablo Soto, Innovation Manager en Vodafone Business.
El objetivo de la sesión es compartir la experiencia de Vodafone en cuanto a las competencias necesarias para profesionales del turismo para poder afrontar la era digital.
Moderador: Dr. Enric López C, Fundraising, Entrepeneurship & Awards de la CETT Fundació.
17:00-18:00 (At Campus) Soft skills in the digital era, Jan Philipe Nadier, GINKO & Impulso professional founder.
The main purpose of this session is to understand the importance of soft skills in the digital age and its relevance for hiring in the tourism sector, in the same way, to apply soft skills in a practical way.
Moderator: Anaïs Cavallin, coordinator at the Master degree in Hospitality Management.
18:00 -19:00 (Presencial) Innovación en el sector Travel Tech,consultora senior de Dinamización de Clústers, ACCIO Generalitat de Catalunya.
El objeto es abordar los retos de la innovación y la transformación digital en el turismo, y cómo el COVID ha sido un catalizador de este cambio.
Moderadora: Mireia Ros, coordinadora en el Máster en Dirección de Empresas Turísticas.
18:00-19:00 (Online) Innovation in the travel tech sector, Jesús Aguilar, profesor del Tecnológico de Monterrey (México).
The purpose of the intervention is aimed at addressing the challenges of innovation and digital transformation in the travel and tourism subsector, and how COVID has been a catalyst for this change.
Moderator: Dr. Yadur González, coordinador en el Máster en Innovación de la Gestión Turística.
19:00-19:15 (At Campus) A journey through our programs in innovation, digital transformation and management of tourism companies, Mónica Armstrong (CETT)
Contextualize the Master's programs aimed at addressing the innovation, digitization and management of tourism companies. The session is addressed to people interested in the challenges of digital transformation and companies in the tourism sector.
19:00-19:15 (Presencial) Un viaje por nuestros programas en innovación, digitalización y dirección de empresas turísticas, Cristina Pérez (CETT)
Contextualizar los programas de Máster orientados a abordar la innovación, la digitalización y la dirección de empresas turísticas. Sesión dirigida a personas interesadas en los retos que supone la transformación digital y empresas del sector turístico.
19:30-20:15 (Presencial) Workshop: ¿Qué quiere decir ser un project manager en el sector turístico?, Joan Ramón Blaya, director del Máster en Desarrollo y Lanzamiento de Proyectos Turísticos del CETT.
En este workshop buscamos trabajar de manera práctica las principales tareas y responsabilidades que debe asumir un project manager en el sector turístico. Pueden participar todas las personas interesadas en conocer un poco más lo que quiere ejercer una posición laboral de project manager en el sector turístico.
17:00-18:00 (Presencial) Restaurantes sostenibles: utopia o realidad, Sergio Gil, director general de Restaurantes Sostenibles.
Contextualizaremos la experiencia de Restaurantes Sostenibles en España, su necesidad, su evolución, sus estrategias y cómo es y puede ser, un proyecto transformador del sector de la restauración.
Moderadora: Dra. Emma Pla Rusca, directora del Máster en Innovación de la Gestión Turística y del Máster en Gastronomía Sostenible del CETT.
17:00-18:00 (Online) Freelance or entrepreneur in the sustainable tourism sector: From Perú to India Lieve Coppin, Lieve Coppin, International Senior Consultant in Tourism, and Anna Alaman Founder and CEO at Open Eyes.
Through a relaxed format, questions will be raised about the advantages and disadvantages of being a freelancer or a consultant in the field of sustainable tourism. In addition, anecdotes will be told that motivate those who want to understand the ins and outs of the two roles.
Moderator: Dra. Mª del Pilar Leal L., director of Masters and postgraduate programs at CETT.
18:00 -19:00 (Presencial) El turismo regenerativo: más allá de la Sostenibilidad y la Responsaibilidad Social Empresarial, Pili Malagarriga (Segundo Mundo)
El COVID ha puesto de “moda” el concepto de turismo regenerativo. En este sentido, la sesión busca contextualizar este concepto, cuáles son sus principios y fundamentos y cómo difiere, o no, del turismo sostenible.
Moderadora: Núria Louzao, coordinadora en el Máster en Dirección Hotelera y Restauración.
18:00-19:00 (At Campus) Diversity, equity and inclusion in tourism, Núria Abellan Calvet, academic coordinator of the Master degree in LGBT Tourism at CETT.
To discuss how the current concepts of diversity, equity and inclusion are adapted by the tourism sector. In this sense, it seeks to explore innovative practices in terms of the real application of these concepts in the management of both companies and destinations.
Moderator: Marta Salvador, lecturer and researcher at CETT.
19:00-19:15 (Presencial) Un viaje por nuestros programas en turismo sostenible, patrimonio cultural y gastronómico y gastronomía sostenible, Cristina Pérez (CETT) (Español) y Mónica Armstrong (CETT) (English)
Contextualizar los programas de Máster orientados a abordar la innovación, la digitalización y la dirección de empresas turísticas. Sesión dirigida a personas interesadas en los retos que supone la transformación digital y empresas del sector turístico.
19:30-20:15 (Presencial) Workshop: los ODS's, aplicación práctica a empresas y destinos, Dra. Elena Ridolfi, coordinadora de la especialidad de Turismo Responsable en el Máster Universitario en Dirección de Empresas Turísticas del CETT-UB.
Trabajaremos de manera práctica la aplicación e implementación de los ODS’s en las empresas turísticas. Este workshop va dirigido a personas interesadas en conocer los ODS’s y sus potencialidades de aplicación para el sector turístico.
17:00-18:00 (Online) El ABC de los Destinos turísticos inteligentes, Enrique Martínez, presidente de SEGITTUR.
Discutiremos los aspectos básicos en la gestión de los destinos turísticos inteligentes desde la experiencia de Segitur, tratando así, los principales retos y desafíos que conlleva para España dicha gestión para las administraciones locales.
Moderador: Dr. Daniel Imbert, coordinador en el Máster en Innovación de la Gestión Turística del CETT
17:00-18:00 (Online) COVID and Crisis: how tourism businesses might be resilient, Matthias Beyer, CEO and co-founder of Mascontour, international Sustainable Tourism Consulting & Communication (Berlin).
Understand the management of the crisis generated by COVID from Mascontour's experience as an international tourism consulting.
Moderator: Dra. Mª del Pilar Leal L., director of Masters and postgraduate programs at CETT.
18:00-19:00 (English) / 19:00-20:00 (Español) (Presencial) Fuck up session: how to learn for business mistakes, Ramón Rodríguez, CEO de Prezo, and Iván Bergés, Co-Founder and Growth Business Director en Agua KM Zero.
The speakers will share with us their failure experiences, from which they have learned to undertake and manage their businesses efficiently.
Moderator: Álvaro Arrieta, Director of the Master degree in Hospitality Management at CETT.
18:00-19:00 (Presencial) Soft Skills, la fórmula mágica para convencer, Ignasi Dalmases, ID Communicative Skills.
Work in a practical way the main elements to convince and persuade from the magic formula created by Ignasi Dalmases.
Moderator: Anaïs Cavallin, coordinadora en el Master en Dirección Hotelera y Restauración.
20:00-20:15 (Presencial) Un viaje por nuestros programas en gestión y dirección, Cristina Pérez (CETT)
Contextualizar los programas de Máster orientados a abordar la innovación, la digitalización y la dirección de empresas turísticas. Sesión dirigida a personas interesadas en los retos que supone la transformación digital y empresas del sector turístico.
20:00-20:15 (At Campus) A journey through our programs in innovation, digital transformation and management of tourism companies, Mónica Armstrong (CETT)
Contextualize the Master's programs aimed at addressing the innovation, digitization and management of tourism companies. The session is addressed to people interested in the challenges of digital transformation and companies in the tourism sector.
Come to our facilities, follow the conferences and get to know CETT Experience in firsthand.
Can't you come? We can adapt to your needs!
The sessions can always be followed online on the Zoom platform.
We have everything ready for you!
OpenMasterClass 2022
If you have any questions, do not hesitate to contact us!
Cristina Pérez |
Future Student Guidance Manager |
Prueba 1
Prueba 2
dsdsada
rewrrer |
Early bird 150 fsdhfadkfkjasdhfkjashfkjs
Early bird 200 fsdhfadkfkjasdhfkjashfkjs |