Presentem les línies de recerca del Grup de Recerca Cuina i Gastronomia als Matins d’Innovació07/07/2015 |
|
La professora del CETT Montserrat Saperas ha presentat les línies de recerca del Grup de Recerca del CETT Cuina i Gastronomia, en el seminari tècnic Matins d’Innovació: recerca en gastronomia industrial (HORECA) a Catalunya.
El CETT desenvolupa projectes de recerca, mitjançant els Grups de Recerca, amb la finalitat d’aportar coneixement expert i innovacions, que permetin al sector mantenir i millorar la seva competitivitat, mitjançant la recerca aplicada i la transferència de coneixement. Les línies de recerca que es plantegen des del Grup de Recerca de Cuina i Gastronomia són les següents: 1. Innovació gastronòmica
2. La Salut en l’entorn de la Restauració
3. Patrimoni culinari
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) promou, en el marc del Pla estratègic de Recerca, Innovació i Transferència agroalimentària de Catalunya, aquest seminari tècnic amb el propòsit de conèixer les activitats de recerca i d’experimentació en gastronomia industrial i obrir un debat. Per fer-ho es comptarà amb els principals organismes que realitzen recerca en aquest àmbit així com amb la representació d’empreses del sector. Per més informació del programa de la jornada aquí.
|
|