Votacions obertes pel concurs de Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina08/04/2014 |
|
S’ha obert el període de votacions dels seleccionats del concurs de Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina. En aquesta segona edició els 5 alumnes del CETT presentats al concurs (Víctor Ródenas, Jan Alsina, Javier Padilla, David Estave i Bernat Badia), han passat a la segona fase. Per tal de ser un dels 10 finalistes necessiten vots populars, els quals suposaran el 15% de la valoració final. La votació es realitza a partir de l’aplicació creada al Facebook de Le Cordon Bleu. El 85% restant de la valoració anirà a càrrec del jurat format per xefs professrs de Le Cordon Bleu Madrid. Les votacions estan obertes a tothom i es poden realitzar en els següents enllaços: Víctor Ródenas: https://premium.easypromosapp.com/voteme/23729/617385041 Jan Alsina: https://premium.easypromosapp.com/voteme/23729/617384731 Javier Padilla: https://premium.easypromosapp.com/voteme/23729/617384745 David Esteve: https://premium.easypromosapp.com/voteme/23729/617384630 Bermat Badia: https://premium.easypromosapp.com/voteme/23729/617384140 El 8 de maig de 2014 es publicarà la llista dels 10 finalistes del Premi. La final es celebrará el 31 de maig de 2014 a Le Cordon Bleu Madrid, on els 10 finalistes hauran d’elaborar les seves receptes.
|
|