L’objectiu d’aquest curs de cuina és desenvolupar els processos de preelaboració, preparació, presentació i conservació de tota classe d'aliments. A més, s'aprendrà a definir ofertes gastronòmiques, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, per aconseguir la qualitat i els objectius econòmics establerts, i respectar les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària
Contingut:
- Seguretat i higiene i protecció ambiental en hoteleria (60 hores)
- Ofertes gastronòmiques senzilles i sistemes d'aprovisionament (70 hores)
- Preelaboració i conservació d'aliments (190 hores)
- Preelaboració i conservació de vegetals i bolets (60 hores)
- Preelaboració i conservació de peixos, crustacis i mol·luscs (60 hores)
- Preelaboració i conservació de carns, aus i caça (70 hores)
- Tècniques culinàries (240 hores)
- Elaboracions bàsiques i plats elementals amb hortalisses, llegums secs, pastes, arrossos i ous (70 hores).
- Elaboracions bàsiques i plats elementals amb peixos, crustacis i mol·luscs (60 hores)
- Elaboracions bàsiques i plats elementals amb carns, aus i caça (70 hores)
- Elaboracions bàsiques de rebosteria i postres elementals (40 hores).
- Productes culinaris (170 hores)
- Cuina creativa o d'autor (30 hores)
- Cuina espanyola i internacional (80 hores)
- Decoració i exposició de plats (60 hores)
- Mòdul de pràctiques professionals no laborals de cuina (80 hores)